Aydınspor 1923 Yağmur Altında Çalıştı

Aydınspor 1923 Yağmur Altında Çalıştı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 Başkent ekiplerinden Keçiörengücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını İlhami Ortekin Altyapı Tesisleri’nde yağmur altında yaptığı...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 Başkent ekiplerinden Keçiörengücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını İlhami Ortekin Altyapı Tesisleri’nde yağmur altında yaptığı antrenmanla Aydın’daki hazırlıklarını tamamladı.

Aydınspor 1923, Keçiörengücü maçına odaklandı. İlhami Ortekin Altyapı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Aydın’daki hazırlıklarını tamamlayan siyah beyazlılarda antrenmana izinli olan Kaan Çebi katılmadı. Yağmur altında gerçekleşen antrenman düz koşu ile başlarken siyah beyazlılar, pas, kanat varyasyonları ve orta çalışmasının ardından ceza sahası dışından şut çalışması ile sonuçlandı. Teknik Direktör Tarık Daşgün savunma ve hücum oyuncularını Keçiören maçına özel hazırlarken nasıl pozisyon almaları konusunda da uyarılarda bulundu. Neşeli ve keyifli antrenmanlar gerçekleştiren siyah beyazlılarda morallerin yerinde olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Efeler yarın (Cumartesi) sabah Ankara’ya hareket edecek olup önce karayoluyla İzmir’e daha sonra da hava yoluyla Ankara’ya geçecek. Siyah beyazlılar Ankara’da Gençler Birliği Tesisleri’nde yapacağı son idman ile maç saatini beklemeye başlayacak.

“ANKARA’YA KAZANMAYA GİDİYORUZ”

Ankara’dan puan ve puanlarla dönemk istediklerini ifade eden Daşgün, “Bütün maçlar bundan sonra zorlu olacak. Çünkü önümüze hedef koyduk. Ama rakibimizi iyice analiz ettik. İyi ve yetenekli oyunculara sahibiz. Keçiörengücü’nün hücuma iyi çıkan oyuncuları var ve defansif eksiklerinden faydalanmaya çalışacağız. Cezalı Kaan’ın dışında yeni transferlerden Gökhan hazır değil. Onun dışında bazı oyuncularımızda gribal hastalık var ama maça yansıyacağını düşünmüyorum. Her ne olursa olsun çocukların konsantrasyonları ve inançları artık yükseldi. Biz Ankara’ya kazanmaya gidiyoruz. Sonuçlar ne olura olsun maçtan daha önemlisi bir hedef koyduk ve buna inandık” dedi.

“EN SIKINTILI SENTETİK ZEMİNDE OYNAYACAĞIZ”

Kötü bir zeminde oynayacaklarının altını da çizen Daşgün, “Karşılaşmayı oynayacağımız stadın zemini sentetik çim olacak. Ama bunun yanı sıra en sıkıntılı sentetik zeminde oynayacağız. Çok eski bir sentetik zemin. Stadı çok iyi biliyorum. Enine de dar bir saha. Avantajı da dezavantajı da olacak. Sağlıksız bir zeminde umarım saha dezavantajını yaşamayız. İdmanlarımızı sentetikte yapıyoruz ama hiçbir sentetik o sahayı tutmaz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.