Aydınspor 1923te Ekonomik Kriz Patlak Verdi

Aydınspor 1923'te Ekonomik Kriz Patlak Verdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te ekonomik kriz patlak verdi. Futbolcular ortak bir karar alıp uzun süredir kendilerine ödeme yapılmadığı gerekçesiyle süresiz idmana çıkmama kararı alarak idman boykotu başlattılar.

- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te ekonomik kriz patlak verdi. Futbolcular ortak bir karar alıp uzun süredir kendilerine ödeme yapılmadığı gerekçesiyle süresiz idmana çıkmama kararı alarak idman boykotu başlattılar.

Sezon başından beri yönetim, futbolcu krizleriyle boğuşan Aydınspor 1923’te bu sefer de ekonomik kriz patlak verdi. Geçtiğimiz hafta ödeme yapılması beklenen futbolcular bir haftadır kendilerine verilen sözün yerine getirilmemesi üzerine bu sabah saatlerinde bir araya gelen 25 futbolcu kendilerine ödeme yapılana kadar idmanlara çıkmama kararı aldı. Toplantının ardından 25 futbolcu adına Mehmet Al ve Mustafa Şen basın açıklaması yaptılar.

'BIÇAK KEMİĞE DELDİ GEÇTİ'

Sezon başından bu yana tüm futbolcular olarak para alamadıklarını belirten takım kaptanlarından Mehmet Al, “Haftalardır devam eden bir süreç var. Yönetim ile konuştuğumuzda geçen hafta ödemelerin yapılacağını söylediler. Verdikleri tarihinin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen bir kuruş bile ödeme yapılmadı. Haftalardır para almamıza rağmen tüm takım arkadaşlarım aslanlar gibi mücadele ediyor. Son 6 haftadır namağlup bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Çok büyük fedakarlık örneği sergileyerek maçlarımızı oynuyoruz. Ancak bıçak kemiğe deldi geçti. Biz futbolcular olarak en kısa zamanda ödeme yapılmasını ve tüm Aydınlıların bu takıma sahip çıkması yönünde çağrıda bulunuyoruz. Çünkü bu takıma destek verildiğinde takım ligde şampiyon olur. Biz kaliteli ve karakterli oyunculardan kurulu iyi bir takımız. Bu takıma herkes kesimden kişilerin destek vermesini istiyoruz” dedi.

FUTBOLCULARIN ALACAĞI 1 MİLYON TL’NİN ÜZERİNDE

Takımdaki oyuncuların bir çoğunun ev geçindirdiğini dikkat çeken takım kaptanlarından Mustafa Şen, “Sezon başında bu takıma katılan ben de dahil bir çok arkadaşım bugüne kadar çok küçük meblağlar aldık. Bizim bir çoğumuz ev geçindiriyor. Bu durumda bizim sesimizi birilerine duyurmamız gerekiyordu. Bizde böyle bir karar aldık. Takım olarak idman boykotu başlattık. Bu boykotumuz ödemelerin yapılacağı zamana kadar devam edecek. Ümraniyespor maçına çıkacağız ve en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Takımdaki 25 futbolcunun peşinatlar, maç başları ve prim alacakları olduğu öğrenilirken oyuncuların toplam alacaklarının 1 Milyon TL’nin üzerinde olduğu öğrenildi.

AYDINSPOR 1923'TE EKONOMİK KRİZ PATLAK VERDİ

AYDINSPOR 1923'TE EKONOMİK KRİZ PATLAK VERDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.