Aydınspor 1923’te Hedef PTT 1. Lig

Aydınspor 1923’te Hedef PTT 1. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup sırada tamamlayan Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, kariyerine Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu da eklemeyi hedefliyor.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

Ligde sezonun sona ermesinin ardından açıklama yapan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mustafa Ceviz; Aydınspor 1923 ile Spor Toto 2. Lig ve PTT 1. Lig'de üst üste şampiyonluk yaşayarak büyük bir tarihi zafere imza atmayı hedeflediklerini söyledi. Ceviz, “Takım olarak başarıya inandık ve bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923, geçen sezonun ilk yarısının son beş maçında takımın başına geçen Mustafa Ceviz ile sözleşme yeniledi. 3 yıllık sözleşme imzalayan Ceviz başarıyı, yönetim, teknik heyet ve futbolcular, aynı şeyi düşünerek, bütünlükle sağlayabileceklerini iddia ediyor.

“Aydınspor 1923’te göreve başladığım tarihten itibaren gerek eski ve gerekse yeni oluşan Aydınspor 1923 yönetimi ile uyum içinde çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz” şeklinde konuşan Ceviz, Aydınspor 1923 basın sözcüsü Yüksel Macaroğlu olduğu halde sorularımızı yanıtladı.

mustafa-ceviz.jpgKADRODA NE TÜR DEĞİŞİKLİKLER YAPMAYI PLANLIYORSUNUZ?

Bildiğiniz gibi ilk yarının son beş maçında görev aldım. Sezonu iyi bitirdiğimizi düşünüyorum. Yeni sezon için mevcut oyuncu kadromuzun iskelet kadrosunu bozmadan 6 nokta oyuncu transferi 4-5 genç oyuncu takviyesi gerekiyor. Kadromuzda yer alan oyuncularla hedeflerimiz doğrultusunda çalışabileceğimiz oyuncularla yolumuza devam edeceğiz. Diğerleri ile yolları ayıracağız.

ÖNCELİĞİNİZ NELER OLACAK?

Teknik heyet ve Şahin Kaya başkanlığındaki yeni yönetim maddi ve manevi konularda çok büyük bir fedakarlık örneği göstererek yoğun mesai harcıyor. Yeni yönetimle 3 yıllık planla anlaşmaya vardık. Hem yönetim hem de teknik heyet olarak bizim, Aydınspor 1923’e  antrenman sahası ile sosyal tesis kazandırmak birinci önceliğimizdir.

Dışarıdan bakıldığında futbol kamuoyunda tesisleri, güçlü bir yönetimi maddi kaynakları ile kendi ayakları üzerinde durabilen örnek bir kulüp olabiliriz. Onursal başkanımız Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun destekleri, Valimiz Erol Ayyıldız başta olmak üzere mülki amirlerimiz, ilçe belediye başkanlarımızın destekleri ile Buharkent’ten Didim’e kadar tüm halkımız Aydınspor 1923 için kenetlenmelidir.

mustafa-ceviz-(2).jpgSportif başarı da altyapının sağlam temeller üzerine oturtulması planlamamız içerisindedir. Futbolu çok seven Aydın kenti PTT lige ve daha sonra süper lige çıkma hedefleri hem Aydın’da yaşayan hem de kent dışında yaşayan Aydınlıların en büyük istekleri olduğunu biliyoruz. Bizlerde bunu başarmak için büyük bir azimle, heyecanla ve doğru planlarla başarma gayreti içindeyiz. Bu başarıyı yakalamak için herkesin, her kesimin desteğine ihtiyacımız var. Bu sinerjiyi yarattığımız zaman birlik ve beraberlikle bir çok başarının kendiliğinden geleceğine inanıyorum. Aydın şehri futbolda da öne çıkan, çok konuşulan Türk futbolunda eski mazisini tekrar yakalamış bir marka olarak yerini almasını istiyorum.

BÜTÜN BU ANLATTIKLARINIZ NELER YAPILMASI GEREKİYOR?

Bunun için güçlü bir kadro ile sezona başlamamız gerekiyor. Tesis sorununu çözmüş olmamız gerekiyor. Gelir kaynaklarında devamlılık gerekiyor. Bizim ilk yıldaki hedefimiz ilk 5 takım arasında yer almak. İşimizin çok kolay olmadığını biliyoruz. PTT lige 10 civarında kulüp çıkacak. Göztepe, Malatyaspor, Hatayspor, Fethiyespor, Ankaragücü gibi güçlü takımlarla mücadele edeceğiz. İşimiz kolay değil sabırla, inatla, disiplinli bir şekilde çok çalışarak bilimden de yararlanarak genç oyuncuları vitrine çıkaracağız. Genç oyuncuları oynatmaktan büyük keyif alıyorum. O nedenle altyapıda çok mesai harcayacağız. Altyapıdaki oyuncularımıza bilgi birikimlerimizi aktaracağız.

31 Ağustos’ta resmi maçlar başlayacak. 12 Temmuz’da takımı toplayıp Aydın’da 5 gün daha sonra Gölcük Yaylası’nda kamp yapacağız. 31 Ağustos’a kadar da Aydın’da çalışacağız. Bütün isteğimiz kamp dönüşünde antrenman sahamız ve tesislerimizin hazır olmasıdır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne verilen belediyeye ait tesisler hazır hale getirilerek Aydınspor 1923’e verilmelidir.

1 kaleci, 2 stoper, 2 orta saha, 2 santrafor, 1 sol açık sol bek özellikli alternatif oyuncu ile genç alternatif oyuncu almamız gerekiyor. Bizim 13 oyuncumuz var.  Yeni transferlerle birlikte kadromuzu 3 kaleci, 21 oyuncu olmak üzere 24 kişi ile oluşturmak istiyorum. Hedefimiz PTT lig, 2. hedefim play off  oynayacak bir yapılanma içerisinde olmak. 3. yılda altyapı sorununu çözmüş, tesis sorununu çözmüş kurumsal bir Aydınspor 1923 planlıyorum. Sonuç itibariyle 3 yılda süper ligde bir Aydınspor 1923 hayal ediyorum. Futbol sürprizlerle dolu bir oyundur. Oyuncusu, teknik heyeti, yöneticisi ve taraftarı ile bu hedefe kilitlenirsek süper lig hayali gerçek olur. Çünkü kişinin geleceğe dönük umudu şimdiki gücünün kaynağıdır. Bu gücü hissediyorum. Aydınspor camiasını çok beğeniyorum. Yönetim, teknik heyet, oyuncu kadromuz ve Aydınspor 1923 camiası bu umudu bize veriyor. Aydınspor 1923’ü güzel oyunuyla Türkiye gündemine getirmek azim ve kararındayım. Gerek oyunculuğum ve gerekse teknik direktör olarak çok sayıda şampiyonluk yaşamış biri olarak söylüyorum. Bir şampiyonluğu daha Aydın’da yaşamak, Aydınspor 1923 camiasına yaşatmak istiyorum.

yuksel-macaroglu-mustafa-ceviz-servet-toz.JPG

yuksel-macaroglu-mustafa-ceviz.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.