Aydınspor 1923’te Kaleci Evren’den Kötü Haber Geldi

Aydınspor 1923’te Kaleci Evren’den Kötü Haber Geldi

Aydınspor 1923’ün Salı günü gerçekleşen antrenmanında dizinden sakatlanan kaleci Evren Özyiğit’in en az 6 hafta sahalardan uzak kalabileceği belirtildi.Aydınspor 1923’te kaleci Evren Özyiğit’in sakatl...

Aydınspor 1923’ün Salı günü gerçekleşen antrenmanında dizinden sakatlanan kaleci Evren Özyiğit’in en az 6 hafta sahalardan uzak kalabileceği belirtildi.

Aydınspor 1923’te kaleci Evren Özyiğit’in sakatlığı siyah beyazlı camiada oluşturduğu şok etkisi devam ederken Evren’in açıklanan MR rapor sonuçları ise moralleri daha da bozdu. Başarılı file bekçisi Evren’in iç yan bağlarında kısmi yırtık olduğu ifade edilirken yeşil sahlardan da en az 6 hafat uzak kalması bekleniyor.

Evren’in sakatlığı ile ilgili olarak son durumu hakkında bilgi veren Aydınspor 1923 Kulüp Doktoru Gökhan Aksu, “Evren’in sağ iç yan bağlarında kısmi bir yırtık var. Genel olarak travmaya bağlı o bölgede ödem oluşmuş. Kemik ve kas dokularında bir takım değişiklikler var. İyi tarafı cerrahi müdahale düşünülmüyor. Programlar eşliğinde fizik tedavisine hemen başlandı. Yaklaşık 6 haftalık bir tedavi süreci olacak. Fizik tedavisine yanıtına göre daha erkene çekebiliriz. Ortalama 4-6 arasında spora dönüşünü planlıyoruz. Tedaviye yanıtına göre süre belirli olacak. Ama tedavisine çok hızlı bir şekilde başladık. Daha erken döndürmeye çalışacağız. Ama bazen beklenmedik şeyler oluyor ve sonrasında tedavi uzuyor. Bunun standardı yok. Ama bizim ön görüşümüz 6 hafta içinde sahaya dönmesi yönünde” dedi.

FİZİK TEDAVİSİNE BAŞLANILDI

Sakatlık ile ilgili olarak cerrahi müdahalenin olmaması kendilerini sevindirdiğini söyleyen Dr. Aksu, “Genel olarak sevindiren problemin cerrahi olmaması. Bu olsaydı daha uzayan ve riskli problemlerle karşılaşıyorduk. Tedavisi fizik tedavi üzerine planlandı. Bu tedavi Aydın’da sürdürülecek. Kulübün fizyoterapisti eşliğinde gerçekleştirilecek. İzmir’de sadece kontrollerini sürdüreceğiz. Fizik tedavileri kural olarak Aydın’da yapıyoruz. Oyuncumuz daha önce aynı yerden olmasa da buna benzer bir sakatlık geçirmiş. O yüzden aynı doktoru kontrol etti. Futbolda en büyük sıkıntı ön çapraz bağlardır. Biz bundan korkmuştuk. Ama böyle bir durum söz konusu değil. Evren’in tedaviye isteği çok yüksek. Bizim de umudumuz yüksek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.