Aydınspor 1923’te Mehmet Bektaş Haber Bekliyor

Aydınspor 1923’te Mehmet Bektaş Haber Bekliyor

Aydınspor 1923’te geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Mehmet Bektaş, yeni sezon için yeniden forma giymeye sıcak baktığı siyah beyazlı camiadan haber beklediği öğrenildi.Spo...

Aydınspor 1923’te geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Mehmet Bektaş, yeni sezon için yeniden forma giymeye sıcak baktığı siyah beyazlı camiadan haber beklediği öğrenildi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923’te yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeni sezonda iskelet kadrosunu koruyarak PTT 1. Lig’e yükselme planları yapan Efe’de iç transferde geçen sezon kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Mehmet Bektaş’la görüşmeler devam ediyor. Sezon başında Ankara ekibi Gençlerbirliği’nden kiralanan ve tüm sezon gösterdiği performansla dikkat çeken 21yaşındaki genç oyuncunun yeni sezonda da Efe’de kalmak istedi ve bu konuda da siyah beyazlı yöneticilerle görüşme halinde olduğu kaydedildi. Öte yandan genç oyuncunun bonservisinin bulunduğu Başkent ekibi Gençlerbirliği ile kampa katılması bekleniyor.

YİNE KİRALIK OLARAK DÜŞÜNÜLÜYOR

Konuyla ilgili Gençlerbirliği ile görüşme yapması beklenen Aydın ekibinde genç oyuncunun bonservisiyle alınması konusunda girişim yapılacağı ifade edildi. Yapılan görüşmede bonservis bedelinin yüksek olması durumunda ise Bektaş’da yine kiralama formülünün devreye sokulması bekleniyor. Genç oyuncunun da siyah beyazlı formayı giymek istemesinin transferi hızlandıracağı öğrenildi.

35 MAÇA ÇIKTI

Siyah beyazlı forma ile ligde ve kupada toplam 35 karşılaşmada görev alan Bektaş, rakip fileleri 6 kez havalandırmayı başardı. Sezon boyunca oynadığı 35 karşılaşmanın 24’üne ilk 11’de başlamayı başaran Bektaş, 2 bin 78 dakika siyah beyazlı formayı terletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.