Aydınspor 1923’te Muharrem Uğur İmzaladı

Aydınspor 1923’te Muharrem Uğur İmzaladı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923, teknik direktör Muharrem Uğur ile 1+1 olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.Aydınspor 1923, yeni yönetim kurulunun belli olmasıyla birlikte yeni sezon ha...

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923, teknik direktör Muharrem Uğur ile 1+1 olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Aydınspor 1923, yeni yönetim kurulunun belli olmasıyla birlikte yeni sezon hazırlıklarına ilk olarak teknik direktörlük koltuğuna Muharrem Uğur’u getirerek başladı. Aydınspor 1923 ile 1+1 olmak üzere 2 yıllık sözleşmeye imza atan tecrübeli teknik adam Muharrem Uğur, yeni sezon için siyah beyazlı takımda ilk imzayı atan isim oldu.

Kulüp tesislerinde yapılan imza törenine Yönetim Kurulu Üyelerinden Gökhan Maraş, Olcay Polat, Hidayet Türen ve çiçeği burnundaki yeni teknik direktör Muharrem Uğur katıldı.

Yeni sezon için hazırlıklara başladıklarını işaret eden Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Gökhan Maraş, “Bu anlamda teknik direktör olarak Muharrem Uğur’la 1+1 olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Aydınspor 1923’e hayırlı olsun. Hocamıza takımımıza yapacak olduğu katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“AMACIMIZ AYDIN ŞEHRİNİ LAYIK OLDUĞU YERE ÇIKARMAK”

Aydınspor 1923’e başarılı olmak için geldiğini ve 2. Lig’de tecrübeli olduğunu ifade eden Aydınspor 1923’ün yeni Teknik Direktörü Muharrem Uğur, “Aydınspor 1923 camiasına bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Amacımız potansiyeli olan Aydın şehrini layık olduğu yere çıkarmak ve düzenli bir yapıya kavuşturmak istiyoruz. Aydın şehri ile bütünleşip hep beraber bunu başarabileceğimize inanıyorum” dedi.

“KİMSE ENDİŞELENMESİN”

En kısa sürede transfer çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren Uğur, “ilk önce beğendiğimiz ve takıma faydalı olabilecek oyuncularla masaya oturacağız. Daha sonra da benim bir senedir takip ettiğim oyuncular var. Kulübümüzün ekonomik durumu ölçüsünde hem futbolu hem de kişiliği ile layık olan futbolcu arkadaşları Aydınspor 1923’e katmak için çaba sarfedeceğiz. Belli bir iskelet kadroyu oluşturduktan sonra da lige başlayacağız. Daha önceki yıllarda yaşanan kamp sıkıntısını da bu yıl yaşamadan lige başlayacağız. Kimse endişelenmesin ve telaşa kapılmasın. En kısa sürede çok güçlü bir kadro yapısıyla Aydınspor 1923 antrenmanlarına başlayacak” diye konuştu.

“YENİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Dağılan kemik kadro nedeniyle kimsenin tedirgin olmasına gerek olmadığını ve en kısa sürede Aydınspor 1923’ü eski gücüne kavuşturacaklarını kaydeden Uğur, “Karakter olarak mücadele eden ve asla kaybetmek istemeyen, kaybettiği zamanda bile göze hoş gelen mücadeleci yapısıyla herkesin takdir ettiği bir takım oluşturma düşüncesindeyiz. Bütçemiz elverdiği süre içinde bunu en iyi şekilde yapacağımı da inanıyorum. Bu aşamada da bütün herkesten bu kulübü desteklemeye ve bize sahip çıkmasını istiyorum. İyi şeyler olacak ve güzel günler bizi bekliyor. Kimse paniğe kapılmasın. Sağlam bir şekilde sezon başlamadan önce iki kampla birlikte belli bir iskelet kurup yeni başarılara imza atacağız. İyi bir birliktelik ile Aydınspor 1923’ü layık olduğu yere çıkarmamız gerekiyor. Çünkü Aydınspor 1923 daha fazlasını hak ediyor” şeklinde konuştu.

MUHARREM UĞUR KİMDİR?

Teknik Direktörlük kariyerine 2004-2005 sezonunda Türk Telekomspor’da başlayan Uğur, daha sonra Albimo Alanyaspor’da görev aldı. Yine yuvasına dönen tecrübeli hoca, sırasıyla Akçaabat Sebatspor ve Kocaeli Birlikspor’da çalıştı. Geçtiğimiz sezon hiçbir takımda görev almayan Konyalı teknik patron Aydınspor 1923’e gelerek kariyerindeki 5. farklı takımda göreve başlamış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.