Aydınspor 1923’ten Hakeme Tepki

Aydınspor 1923’ten Hakeme Tepki

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Aydınspor 1923’ün deplasmanda Amed Sportif’e 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Kulüp Başkanı Fatih Atay, hakeme tepki gösterdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Aydınspor 1923’ün deplasmanda Amed Sportif’e 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Kulüp Başkanı Fatih Atay, hakeme tepki gösterdi.

Aydınspor 1923 play Off yolunda hakeme kurban edildi. Diyarbakır’da 1-1 devam eden maçın ikinci yarısında hakem faciası yaşandı. İki penaltı pozisyonunu es geçen hakem siyah beyazlı takımın her atağını faul gerekçesiyle yarıda keserken birde Nezir’i itirazdan dolayı oyundan attı. Son dakikalarda kalesinde bir gol görerek play off umutlarını bitiren siyah beyazlı ekibin yönetici ve teknik heyeti maç sonu hakem tepki gösterirken gözyaşlarını tutamadı.

Hakemin bitiş düdüğü ile siyah beyazlı yönetim ve teknik heyet hakeme sert itirazlarda bulundu. Hakem, çevik kuvvet polisleri arasında sahayı terk ederken; Aydınspor 1923 yönetici ve teknik heyeti sinir krizleri geçirdiler.

"KURBAN EDİLDİK

Hakeme kurban edildiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Fatih Atay, "İki penaltı pozisyonunu gözgöre göre es geçti. Lehimize çalınan düdük yok. Her atağımız faul gerekçesiyle yarıda kesildi. Amedsporlu futbolculara bir tanr sarı kart gösteremezken,Nezir’i itirazdan dolayı oyundan attı" dedi. Gözyaşlarına hakim olamayan Atay, maçın hakemi Deniz Ķükrek’e yüklenerek, "Emek hırsızları, bir yıllık emeğimizi çaldılar. Yazık bize. İnşallah Allah’ın adaleti tecelli eder. Soyadı Kükrek ama aslında sadece bir ürkek" diyerek tepki gösterdi.

OTOBÜSÜN CAMI KIRILDI

Öte yandan; Aydınspor 1923 futbolcu ve teknik ekibini taşıyan takım otobüsü stattan ayrıldığı sırada taşlı saldırı gerçekleştirildi. Atılan taşlardan bir tanesinin isabet ettiği cam kırılırken, otobüs daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında yoluna devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.