Aydınspor 1923'ten Bayan ve Öğrencilere Pozitif Ayrımcılık

Aydınspor 1923'ten Bayan ve Öğrencilere Pozitif Ayrımcılık

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu, takımın bu haftadan itibaren oynayacağı beş iç saha maçında kadın ve öğrenciler için ayrılmış biletlerin 1 TL’de satışa sunulac...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu, takımın bu haftadan itibaren oynayacağı beş iç saha maçında kadın ve öğrenciler için ayrılmış biletlerin 1 TL’de satışa sunulacağını açıkladı.

Manisa deplasmanda Turgutluspor’u 1-0 mağlup ederek istikrarlı gidişatını sürdüren Aydınspor 1923, hafta sonu sahasında ağırlayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Mehmet Akif Başaran nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, Yörük Ali Tesisleri’nin zeminin korunması amacıyla Mukan Perinçek Stadı’nda yapıldı. Sakatlığı nedeniyle son haftalarda forma giyemeyen Berkay Günay, antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı.

KADIN VE ÖĞRENCİLERE İNDİRİM

1461 Trabzon maçı öncesi toplanan Aydınspor 1923 Yönetin Kurulu, 08 Mart-03 Mayıs 2015 tarihleri arasında Adnan Menderes Stadı’nda oynanacak 1461 Trabzon, Tarsus İdmanyurdu, Hacettepespor, C. Karagümrük ve Körfez İskenderunspor maçlarında bayanlar, ilk ve ortaokul öğrencileri için kale arkasında ayrılan alana ait biletlerin 1 TL’de satışa sunulmasını kararlaştırdı.

Taraftarlardan iyi bir hava yakalayan Aydınspor 1923’e destek vermelerini isteyen Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, “Önümüzdeki dönemde kritik bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmada taraftarımızın stadı doldurarak bizi desteklemesini istiyoruz. Bunun için kendi sahamızda oynayacağımız 5 iç saha maçında tüm Aydınlıları stada davet ediyoruz. Aydınspor 1923, 2. Lig’in yanı sıra alt yapı çalışmalarıyla gençlerin sporla gelişimine katkı sağlıyor. Önümüzdeki iç saha maçlarında kale arkası tribünü sadece ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle bayanlara özel olarak ayrılmış olup, maç bileti de 1 TL olarak belirlenmiştir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.