Aydınspor Altyapısını Kurdu

Aydınspor Altyapısını Kurdu

Bu sezon 1.Amatör Küme 4.Grup takımlarından Aydınspor’da altyapının yapılanması tamamlandı.

- Bu sezon 1.Amatör Küme 4.Grup takımlarından Aydınspor’da altyapının yapılanması tamamlandı.

Aydınspor altyapı sorumluluğuna Engin Akalın ve Naci İldeniz getirildi. Antrenörlüğe ise Yıldızpor’dan ayrılan Cavit Bulgulu ve İlhan Sarp getirildi. U13 ve U 14 kategorilerinde sahaya çıkacak olan siyah-beyazlı ekip, 45 futbolcuyla önümüzdeki hafta çalışmalara başlayacak.

Aydınspor Başkanı Aydın Çepni’nin işyerinde düzenlenen basın toplantısına Genel Kaptan Cenk Dincil, altyapı sorumluları Engin Akalın ve Naci İldeniz ile antrenörler Cavit Bulgulu ile İlhan Sarp katıldı.

Aydınspor 1923’ün altyapı antrenörlüğüne getirilen Cavit Bulgulu, “Aydınspor altyapısını ilgi çekici hale getirmek gerek. Tüm kulüplere ve sporculara kapımız açık. 45 sporcu ile bu hafta içerisinde çalışmalara başlayacağız. İlk hedefimiz futbol eğitimi olacak. İlk yılımızda hedefimiz şampiyonluk olmayacak” dedi.

Altyapı antrenörlerinden İlhan Sarp da gençlerin Aydınspor’a bağlılığını oluşturmayı hedeflediklerini kaydetti. Aydınspor olarak altyapıdan kaynak oluşturmak istediklerini ifade eden Sarp şunları söyledi: “Aydınspor’u ilk olarak hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Hak ettiği yere yükselen Aydınspor ‘un altyapısından faydalanması için çalışacağız. Potansiyeli harekete geçirmek istiyoruz”

Altyapı sorumluları Engin Akalın ve Naci İldeniz de, altyapının olmazsa olmaz olduğunu kaydetti. Akalın ve İldeniz şunları ifade etti: “Aydınspor’a gönül verenleri bekliyoruz. Bu yıl geçiş yılımız olacak. Sıfırdan bir altyapı kuruyoruz. Aydınspor altyapısını üretken hale getireceğiz”

Aydınspor’un Başkanı Aydın Çepni de hedeflerinin ara vermeden BAL’a yükselmek olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Ligleri çıkarken altyapımızdan yararlanmak istiyoruz. BAL’a çıktığımızda altyapımızdan 6 oyuncu kadroda olmalı. Bu oyunculardan en az ikisini direkt oynatabilmeliyiz”

AYDINSPOR ALTYAPISINI KURDU

AYDINSPOR ALTYAPISINI KURDU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.