Aydınspor İle Tuğla Yenişemedi

Aydınspor İle Tuğla Yenişemedi

Aydın 1.Amatör 4.Grup’ta mücadele eden Aydınspor, ilk haftasını BAY takım olarak geçirdiği ligin ikinci haftasında Tuğlaspor ile karşılaştı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

- Aydın 1.Amatör 4.Grup’ta mücadele eden Aydınspor, ilk haftasını BAY takım olarak geçirdiği ligin ikinci haftasında Tuğlaspor ile karşılaştı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Sakatlığı süren Sururi’den yoksun olarak sahaya çıkan Aydınspor, 16’da Yiğit’in Sertaç’ı düşürülmesiyle Tuğlaspor’un kazandığı penaltıyı Fırat Bulut’un gole çevirmesiyle 1-0 mağlup duruma düştü. 44’te Ali Rıza’nın ortasını iyi takip eden Serdar eşitliği sağlarken, soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle gidildi.

İkinci yarıda oyun anlamında her iki takımda birbirine üstünlük kurmaya çalıştı. Alper, Arda ve Serdar ile rakip kaleyi yoklayan Aydınspor, bir türlü istediği golü bulamadı. Tuğlaspor’da Vahdet, Önder gibi etkili oyuncularını sık sık kullanırken, istediği golü atamadı.71’de Ömer’in kırmızı kart görmesine rağmen Aydınspor,kartın ardından rakip kaleye yüklendi. Alper ve Serdar ile iki kez gole yaklaşan Aydınspor golü kaydedemedi. Yaklaşık 750 kişinin izlediği karşılaşmada seyirciler oyun kalitesinden dolayı tribünden memnun ayrıldı.

AYDINSPOR İLE TUĞLA YENİŞEMEDİ

AYDINSPOR İLE TUĞLA YENİŞEMEDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.