Aydınspor Yeni Sezonu Açıyor

Aydınspor Yeni Sezonu Açıyor

Aydın 1. Amatör Küme 4. Grup takımlarından Aydınspor, hafta sonunda sezonu açacak. 4.Grup’ta mücadele edecek siyah-beyazlı ekip hem Aydınlılarla buluşmanın hem de şampiyonluk hedefiyle yola çıkmanın heyecanını yaşıyor.

- Aydın 1. Amatör Küme 4. Grup takımlarından Aydınspor, hafta sonunda sezonu açacak. 4.Grup’ta mücadele edecek siyah-beyazlı ekip hem Aydınlılarla buluşmanın hem de şampiyonluk hedefiyle yola çıkmanın heyecanını yaşıyor.

Aydın’ı Süper Lig’de temsil eden, Fenerbahçe’ye Kadıköy’de 6 gol atan tek takım olma özelliğini hala barındıran Aydınspor, iki sezonun aranın ardından geçtiğimiz sezon yeşil sahalara dönmüştü. Alışık olmadığı Adnan Menderes Stadı yan sahalarında sahalara geri dönen Aydınspor, bu sezon da çıkışını sürdürmek istiyor. Grubun ilk hafta 4-1’lik skorla galip gelerek zirveye oturan ekibi Tuğlaspor ile karşılaşacak olan Aydınspor’da sakatlıkları süren Sururi ve Gürcan’ın oynaması zor görünüyor.

HEYECANLIYIZ

İlk kez forma giydiği Aydınspor’da antrenörlük görevine getirilen Mehmet Gedizlioğlu, zor bir sezon olacağını söyledi. ‘Şampiyon olmaktan başka çaremiz yok’ diyen Gedizlioğlu, “Heyecanlıyız. Bizim için şölen hafta sonu başlayacak. Efsaneyi tekrar canlandıracağız. Bizim şu anda kimseden maddi isteğimiz yok. Tribüne gelip oyuncularımızı alkışlasınlar, bize destek versinler yeter. Centilmence bir sezon geçirmeyi diliyoruz. Rakiplerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.