Ayesob Geleneksel İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ayesob Geleneksel İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeği protokol ve iş dünyasını bir araya getirdi.Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Bir...

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeği protokol ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB), geleneksel gale getirdiği iftar yemeği programını bu yıl Ramazan ayında da sürdürdü. AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan’nın ev sahipliğinde Gar Kafe’de verilen iftar yemeğine, Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, İŞKUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi ve AYESOB’a bağlı odaların başkanları ve oda üyesi esnaflar katıldı.

İftar yemeğine katılan tüm davetlililerin Ramazan ayını kutlayarak konuşmasına başlayan AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Birliğimize bağlı 84 oda ve sicile kayıtlı 50 bin üyemiz adına hepinize hoş geldiniz diyorum. Ramazanlar birlik, beraberlik, bereket ve dostluk aylarıdır. Bu dostluk çerçevesinde bize verdiğiniz destekler için iftarımıza icabet ettiğiniz için yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum, inşallah bayramlara hep birlikte ulaşalım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.