Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

Bugüne kadar yaşanan, yaşatılan haksızlıklar, hukuksuzluklar, çekilen sıkıntılar, yokluk ve yoksulluğun sebep olduğu sudan sebeplerden işlenen cinayetler, artan intiharlar, ihmal yüzünden ölen insanlar, burnundan soluyan halk, zirve yapmış tahammülsüzlük üstüne üstlük suçluların cezasız kalması veya işlenen suçun gerçek karşılığının olmaması suçlunun güçlü, masumun hakir görüldüğü bir zamandayız.

Bu duruma sebep her anlamda iyi yönetilmediğimiz, demokrasinin işlemediği, hak Hukuk ve adaletin askıya alındığı, eğitimde kalitenin düştüğü, adaletin sınıfta kaldığı, tüm kötülüklerin anası sayılan enflasyonun üç haneli rakamlara yükseldiği, işsizliğin arttığı, aşırı borçlanmanın vs bir sürü sebebi vardır.

Yerel seçimler yaklaşıyor.

Bunca olumsuzluğu yaratan, yaşatanlar hiç bir şey olmamış gibi davranarak meydanlara çıkıp son model pahalı arabalar, pahalı giysiler, bindirilmiş kuru kalabalıklarla meydanlara çıkıp nutuk atacak olmadık vaatlerle bizlerden oy isteyeceklerdir. Tüm bu yaşanan olumsuzlara rağmen vaatlere bakıp (kanıp ) oy vermeli miyiz yoksa oturup aklı selim düşünüp yeter artık demeli miyiz?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum