Ayşim&Berkin’in Mutlu Günü

Ayşim&Berkin’in Mutlu Günü

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, oğlu Berkin Özakcan’ı kendi kıydığı nikâh ile yeni bir yaşama uğurladı.

Muradiye-Lütfi Kasabalı çiftinin kızı Ayşim ile Gülay-Mesut Özakcan çiftinin oğlu Berkin, Esra Kır Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün ile dünya evine girdiler.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, nikâh öncesinde yaptığı konuşmada, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. Özakcan, “Şehit haberleriyle uyandığımız bu günlerde cumhuriyet tarihinin en büyük felaketini yaşıyoruz. Huzurun tüm ülkemizde hakim olmasını diliyorum” dedi.

CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan ve Hüseyin Yıldız, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevimli, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın şahitliğini yaptığı nikâhta genç çiftlere evlilik cüzdanını Bülent Tezcan verdi. Tezcan, “Evlilik cüzdanını geline vermek gelenektir ama ben gelin ve damada beraber vereceğim. Kendilerinden Cumhuriyete sahip çıkacak evlatlar bekliyoruz” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu programına aldığı halde 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişimi nedeniyle düğün törenine katılmadı. CHP Merkez Disiplin Kululu üyesi Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Efeler ilçe Başkanı Selim Gürgün, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı’nın yanı sıra meclis üyeleri, STK temsilcileri, siyaset ve iş dünyasının seçkin isimleri ile Özakcan ve Kasabalı ailelerinin yakınları hazır bulundu. 

FOTO GALERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.