AYTO, 60 Üyesini Maktek Ve Bijoux Expo’ya Uçurdu

AYTO, 60 Üyesini Maktek Ve Bijoux Expo’ya Uçurdu

Aydın Ticaret Odası, “AYTO Uçuruyor” projesi kapsamında bu hafta makine sektöründen 56 üyesini 14-19 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul-TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’na ve 4 üyesine de Bijoux Expo Turkey Bijuteri, Mod

- Aydın Ticaret Odası, “AYTO Uçuruyor” projesi kapsamında bu hafta makine sektöründen 56 üyesini 14-19 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul-TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’na ve 4 üyesine de Bijoux Expo Turkey Bijuteri, Moda ve Aksesuarları Fuarı’na uçurdu.

Aydın Ticaret Odası’na makine sektöründen kayıtlı 56 Oda üyesinin katıldığı MAKTEK Avrasya 2014 Takım Tezgahları, Metal Saç İşleme Makinaları, Tutucular, Kesici Takımlar, Kalite Kontrol Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı’nı iki ayrı grup halinde; 17 Ekim 2014 Cuma günü Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Namık Talay nezaretinde 25 kişi, 18 Ekim 2014 Cumartesi günü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Cerit nezaretinde 31 kişi ziyaret etti.

Makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgâhlarının Avrasya bölgesindeki en önemli üreticilerinin MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nda bir araya geldiğini belirten AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Cerit, fuarın Almanya, Fransa, İspanya, Çin, İngiltere, Tayvan milli katılımlarıyla beraber dünyanın en tercih edilen fuarları arasına girdiğini, MAKTEK Avrasya’nın makine sektörünün en önemli fuarlarından biri olduğunu söyledi.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nin 14 salonun tam kapasite ile dolduğunu belirten AYTO Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Namık Talay ise AYTO üyelerinin MAKTEK Avrasya Fuarı’na çok ilgi gösterdiğini belirterek “Odamıza makine sektöründen kayıtlı üyelerimiz bu fuar için çok rağbet gösterince iki ayrı heyet halinde ziyaret ettik. Sektörümüzdeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ettik. Bu fuar ziyaretimizin Aydın’a çok fazla katma değer yaratacağına inanıyorum” dedi.

BİJUTERİ FUARI’NA DA 4 KİŞİ UÇTU

16-19 Ekim 2014 tarihlerinde CNR EXPO’da gerçekleşen Bijoux Expo Turkey Bijuteri, Moda ve Aksesuarları Fuarı’na AYTO’ya takı ve aksesuar sektöründen kayıtlı 4 firma temsilcisi ziyaret etti. BİJOUX EVPO TURKEY Fuarı’nı ziyaret eden AYTO üyeleri adına konuşan Hale Erkaçar Kavurucu AYTO’ya teşekkür ederek “ Son yılların hızlı büyüyen sektörleri arasında yer alan bijuteri ürün ve çeşitlilik bazında büyük gelişmeler gösteriyor. Bu gelişmeleri bize yakından takip etme fırsatı veren AYTO’ya teşekkür ediyoruz.” dedi.

AYTO, 60 ÜYESİNİ MAKTEK VE BİJOUX EXPO’YA UÇURDU

AYTO, 60 ÜYESİNİ MAKTEK VE BİJOUX EXPO’YA UÇURDU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.