AYTO Bu Sezon da Uçurmaya Devam Ediyor

AYTO Bu Sezon da Uçurmaya Devam Ediyor

Aydın Ticaret Odası, ‘AYTO Uçuruyor’ Projesi kapsamında bu sezon ikinci fuarını mobilya sektöründen kayıtlı üyeleri ile gerçekleştirdi.

- Aydın Ticaret Odası, ‘AYTO Uçuruyor’ Projesi kapsamında bu sezon ikinci fuarını mobilya sektöründen kayıtlı üyeleri ile gerçekleştirdi.

AYTO, Tüyap Fuar Merkezi’nde 27 Eylül-01 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenen “27. Uluslar arası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı” ile “17. Uluslar arası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı”na 28 üyesini ziyaret ettirdi.

Mobilya ve ağaç işleme makineleri, mobilya yan sanayi ve orman endüstrisi alanlarında Türkiye ve dünyanın lider firmalarının buluşma noktası Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarlarını 2 yıldır takip eden Aydın Ticaret Odası Üyeleri sektördeki gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buldu.

İntermob ve Ağaç İşleme Makinesi fuarlarının mobilya imalat sektörünün önde gelen fuarlarından biri olduğunu ifade eden Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kemal Yüce, “AYTO olarak ‘AYTO Uçuruyor’ projesi kapsamında 2 yıldır sektörel fuarları takip etmekteyiz. Mobilya sektörü olarak İntermob ve Ağaç İşleme Makinesi fuarlarını geçtiğimiz yıl da ziyaret etmiştik. Bu yıl geçen yıldan farklı olarak fuar kapsamına mobilya tekstilinin de dahil edildiğini gördük. Bu fuar ile geçtiğimiz yıldan günümüze sektörümüzdeki gelişmeleri yakından takip ettik”dedi.

Aydın Ticaret Odası üyelerinin İntermob ve Ağaç İşleme Makinesi fuarlarını ziyaretten oldukça memnun olduğunu ifade eden Yönetim kurulu Üyesi Şenol Bakış ise “ Üyelerimiz iki yıldır sektörün en iyi fuarlarını ziyaretinden oldukça memnun ayrıldılar. Bunu gerek yüz yüze gerekse fuar dönüşü yaptığımız anketler de tespit ettik. Kısmetse önümüzdeki yıl bu fuarı yine ziyaret edeceğiz” diye konuştu.

AYTO BU SEZON DA UÇURMAYA DEVAM EDİYOR

AYTO BU SEZON DA UÇURMAYA DEVAM EDİYOR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.