Ayto’nun Temel Girişimcilik Kursuna İş Sahipleri De Katılabilecek

Ayto’nun Temel Girişimcilik Kursuna İş Sahipleri De Katılabilecek

Aydın Ticaret Odası (AYTO) ve İŞKUR İl Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen KOSGEB onaylı Temel Seviye Girişimcilik Eğitimlerine çalışanlar ve işyeri sahipleri de katılabilecek.AYTO ve İŞKUR desteğ...

Aydın Ticaret Odası (AYTO) ve İŞKUR İl Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen KOSGEB onaylı Temel Seviye Girişimcilik Eğitimlerine çalışanlar ve işyeri sahipleri de katılabilecek.

AYTO ve İŞKUR desteği ile 04 Mayıs - 24 Aralık 2015 tarihlerinde 12 etap halinde gerçekleştirilecek olan Temel Girişimcilik Eğitimleri diğer girişimcilik eğitimlerinden farklı olarak 16.30 ve 22.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek ve çalışanlar ile işyeri sahipleri de katılabilecek. Toplam 70 saat gerçekleştirilecek olan eğitimlere 19-65 yaş arasında İŞKUR’a kayıtlı herkes katılabilecek.

AYTO hizmet binasında gerçekleştirilecek olan eğitimlerin sonunda eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere KOSGEB Onaylı Girişimcilik Belgesi verilecek. Girişimcilik Belgesi alan kursiyerler KOSGEB’e sunacakları projelerinin onaylanması halinde İşletme Kuruluş Desteği 3 bin TL, Kuruluş Dönemi makine Techizat Desteği 15 bin TL, İşletme Giderleri Desteği 12 bin TL olmak üzere toplam 30 bin TL hibe ve 2 yıl geri ödemesiz sonrasında 3 ayda bir 8 eşit taksitle ödeyebilecekleri 70 bin TL Sabit Yatırım Desteği kredisi almaya hak kazanacak.

Girişimcilik eğitimlerinde katılımcılara, girişimcilik ile ilgili temel bilgiler verilecek, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri yaptırılacak, iş planı kavramı ve öğeleri anlatılacak ve bunların pekiştirilmesine yönelik çalışmalar düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.