Azeri Hostes, Aydın Efesini Uçurdu

Azeri Hostes, Aydın Efesini Uçurdu

Aydınlı Çağlayan Ailesi’ne Azeri gelin geldi. Suriye sınır kapısında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapan Hakan Çağlayan üniversitede tanıştığı özel bir havayolunda hosteslik yapan Nilgün Yusumut ile hayatını birleştirdi.

- Aydınlı Çağlayan Ailesi’ne Azeri gelin geldi. Suriye sınır kapısında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapan Hakan Çağlayan üniversitede tanıştığı özel bir havayolunda hosteslik yapan Nilgün Yusumut ile hayatını birleştirdi.

Aydın-İzmir Karayolu üzerinde bulunan bir salonunda düzenlenen düğünde Azeri ve Efe Kültürü şenliğine dönerken davetliler gecede doyasıya eğlendi. Daha çok yöresel oyunların sergilendiği düğünde oğlan evi Azeri oyunları kız evi de Zeybek oyunlarını ilgi ile izledi.

Hacettepe Üniversitesi’nde okurken, Türkçe topluluğunda birlikte görev yapan topluluğun eski Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çayalan ile Eski Üst Kurul Üyesi Nilgün Yusumut’ okulda başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşünce okulu bitirip iş sahibi olan iki genç Aydın’da yaptıkları düğünle hayatlarını birleştirdiler.

AZERİ HOSTES, AYDIN EFESİNİ UÇURDU

AZERİ HOSTES, AYDIN EFESİNİ UÇURDU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.