Aziz Son Bölüm’de Neler Oldu

Aziz Son Bölüm’de Neler Oldu

Show TV kanalında 2021 yılında son aylarına doğru başlayan Aziz dizisi kısa sürede pek çok kişinin dikkatini çekmiştir.

Son bölümleri ile ilgi odağı olan Aziz dizisini Aziz son bölüm izle ile farklı platformlarda son bölümü izleyebilirsiniz. Pek çok kişinin merak ettiği Aziz dizisinin temel konusu; 1930’lu dönemlerde Antakya’da geçen bir hikayeyi anlatmaktadır.

Dizide Türk Fransız milletlerinin birlikte yaşadıkları süreçler yer alıyor. Dizinin ana karakteri Aziz bölgenin zengin iş adamlarının oğludur. Aziz yaşadığı bölgede Fransız delegelerinden birsini öldürmesi ile dizi başlamaktadır. Bu cinayet nedeni ile Aziz memleketini terk etmek zorunda kalır. Aradan 2 yıl geçer ve Aziz yeniden memleketine döner. Dizinin genel konusu bu yönde ilerlemektedir.

Aziz dizisinin son bölümünde oldukça heyecanlı anlar yaşanmıştır. Antakya’ya geri dönen Aziz; Fransızların hakim olduğu memleketi ile karşılaşır. Ayrıca Aziz kendisine ait olan her şeyi de artık Fransızlara ait olduğunu öğrenir. Daha kötüsü ise; Aziz sevdiği kadını da kaybetmiştir. Çünkü Aziz’in sevdiği kadın Dilruba artık bir başkası ile nişanlıdır. Aziz dizisinin en son bölümünde ise Aziz bölge halkı ile Fransız işgalinden kurtulmak için çalışmalar yapmaktadır.

Aziz Dizi Oyuncuları

Son dönemlerin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Aziz dizisi; oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üstüne çekmiştir. Dizinin ana karakteri olan Aziz karakterini ünlü oyuncu Murat Yıldırım canlandırmaktadır. Aziz’in sevdiği kadın rolünde olan Dilruba karakterini ise; Damla Sönmez canlandırıyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Aziz’in aşık olduğu kadın olan Efnan rolünü Simay Barlas canlandırmaktadır. Dizinin güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olması, üst düzeyde bir oyuncu performansının karşımıza çıkıyor olmasını da mümkün kılmaktadır. Üstelik Aziz dizisinin güçlü bir senaryoya sahip olduğu da bilinmektedir.

Aziz Dizi Ekibi

Aziz dizisi son zamanların reyting sahibi oluyor. Senaryosu Eda Tezcan’a ait olan Aziz dizisinin yönetmenliğini ise; Recai Karagöz yapmaktadır.  Dizinin yapım şirketi ise O3 Medya ekibi oluyor. Dizinin proje danışmanlığı; Zeynep Günay Tan’a aittir. Pek çok kişinin merak beklediği Aziz dizisinin son bölümlerini dizi izle platformları ile izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.