‘Baba’ Kelimesinin Anlam Bulduğu Adam

‘Baba’ Kelimesinin Anlam Bulduğu Adam

Geçtiğimiz hafta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Nazilli’de çekilen bir fotoğraf engelli çocuk sahibi ailelerin yaşadıkları zorlu hayat şartlarının göstergesi oldu.Na...

Geçtiğimiz hafta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Nazilli’de çekilen bir fotoğraf engelli çocuk sahibi ailelerin yaşadıkları zorlu hayat şartlarının göstergesi oldu.

Nazilli’nin dağ köylerinden birinden ilçenin semt pazarının kurulduğu gün, engelli çocuğunu şehre indirip gezdiren bir baba ilerlemiş yaşına rağmen oğlunu hiç yorulmadan gün boyu sırtında taşıdı. İsmini açıklamayan çaresiz baba, “Mutluluğumuz çocuğumuzun mutluluğuna bağlı” dedi.

Doğuştan engelli oğlunu saatlerce sırtında taşıyan baba, çevredekilerin takdir dolu bakışları arasında çocuğunu şehir merkezinde gezdirdi. Daha sonra Uzun Çarşı’daki bir dönerciye götürdüğü engelli oğlunun karnını doyuran baba, çocuğunu tekrar sırtına alıp şehir turuna devam etti. Babasının sırtında şehir turu atan engelli gencin mutluluğu babasına da yansırken, ‘Baba’ kelimesinin anlam bulduğu adam eşi ile birlikte daha sonra köyünün yolunu tuttu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.