Bağcılar’da Şehit Savcı İçin Mevlit Okutuldu

Bağcılar’da Şehit Savcı İçin Mevlit Okutuldu

Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar Giresunlular Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Buluşma ve Kaynaşma’ gecesinde, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için mevlit okutuldu.Bağcılar Belediyesi ve...

Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar Giresunlular Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Buluşma ve Kaynaşma’ gecesinde, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için mevlit okutuldu.

Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar Giresunlular Derneği’nin Bağcılar Belediyesi Halk Sarayında ortaklaşa olarak ‘Buluşma ve Kaynaşma’ programı düzenledi. Dün Çağlayan Adliyesinde meydana gelen olaydan dolayı protokol üyeleri tarafından programın akışı değiştirilerek, teröristler tarafından rehin alınarak öldürülen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için mevlit okutuldu.

“ŞEHİT SAVCIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bağcılar’daki sivil toplum kuruluşlarını biliyoruz. Daha önce de olduğu gibi birçok program düzenlemiştik. Bu günde burada bir program düzenleyecektik ki dünkü olayda şehit edilen sayın savcımızın şehit edilmesi dolayısıyla format değiştirdik. Vatanına milletine, ezanına, bayrağına ve millete saygılı sivil toplum kuruluşları bu ülkede büyük bir ihtiyaç. Ben bu vesileyle sayın savcımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Makamı cennet olsun, milletimizin başı sağ olsun. Bu millet bu vatanı hazır bulmadı. Birçok bedeller ödendi. Balkan ve kurtuluş savaşlarında bedeller ödendi. Çanakkale ve Afyonkarahisar’da Giresun uşakları büyük bir bedel ödeyerek bu vatan topraklarını bizlere emanet ettiler. Onun için kim ne derse desin, farklı siyasi görüşlerde olabiliriz, farklı partilerimiz olabilir ve farklı inançlarımızda olabilir. Ama vatana millete ezana ve bayrağa birisi dil uzattığı zaman orada canımızı vermeye de herkesin hazır olduğunu da herkesinde bilmesini istiyorum” diye konuştu.

Bağcılar Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz da, “Bağcılar Giresunlular Derneği’nin tanışma yemeğinde bir araya geldik. Aslında yemeğimiz eğlenceli bir programdı ama menfur saldırıdan dolayı şehit olan savcımızın olayından sonra biz bu programımızda değişiklik yaparak bir mevlit programına çevirdik. Şehit düşen sayın savcımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yapanları da nefretle kınıyoruz. Biz Bağcılar Giresunlular olarak 35 bin nüfusa sahip olduğumuz ilçemizde birlik ve beraberliğimizi bir araya getirerek dayanışmayı artırmak için burada bir araya geldik” şeklinde konuştu,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.