Bağnaz Sağcılar ve Bağnaz Solcular Elbirliğiyle FETÖ’yü Doğurdular

Bu ülkenin bağnaz solcuları tek doğru giyim modelinin kendi modelleri olduğunun varsayımıyla teshircilik noktasında olsa bile kendi tercihlerini dayatarak bir nesli üniversitelerden hatta ve hatta liselerden uzaklaştırdılar. Çalışma hayatına katılmalarına ekmek paralarını kazanmalarına engel oldular.

Merve Kavakçı'nın seçilmişliğine başörtüsü nedeniyle ambargo koydular. Bu günkü başörtülü milletvekillerinin sayısı Merve Kavakçı’ya yapılan haksızlığın basta Merhum Ecevit olmak kaydıyla modern yaşamı başörtüye indirgeyen solun bağnazlığıdır ki "başörtüsü teferruattır " diyen FETÖ doğdu. Ecevit icazetle oyunu aldı FETÖ'nün. Vebali onundur.

Kırk çeşidini icat ettikleri ve bir dönem siyasi sembole dönüşen başörtüsü İslam’ın gereği olmaktan uzak bağnaz sağ tarafından kullanılan ve örtmeyen üzerinde mahalle baskısına dönüştüğünde bukalemun genli FETÖ yandaşları gucci başörtüleriyle elitleri oynadı ve bağnaz sağın bir şekilde sempatisini kazandı.

Her şekilde FETÖ bu kısır çekişme ortamında rüştünü tamamladı.
Kına yaksınlar şimdi bütün bağnazlar.
Ancak bu kadarla bitmiyor elbette doğum serüvenleri.
Ben ki sıradan bir vatandaş olarak yıllardan beri bir şekilde Zaman gazetesi,  Sızıntı dergisi, Arkadaş Çocuk dergisi gibi yayınları almaya hatıra binaen olsa bile zorlanmışsam kurban bağışı burs vb baskılara maruz kalmışsam ki hiçbiri bunların hasıraltında yapılmamışken bunca palazlanmalarına izin verilmesi devletin uyuyor olmasından kaynaklı nasıl bir açıklama getirilebilir.

Benim sıradan bir vatandaş olarak "yanıldım bilemedim farketmedim" deme lüksüm var samimi olarak hem de. Ancak devletin böyle bir lüksü yok..Devlet bunca gaflet ve delalet içinde bulunamaz . Devletin hiç bir mekanizması bu kadar zaafa düşemez.

Ne var ki yöneticilerimiz yıllarca yine devlet baskısıyla inançlarından dolayı sosyal yasamın dışına atılmanın intikamına soyunmuştu ki FETÖ' ye hamile bırakıldıklarını fatkedemediler bile veya fatkettiler de ciddiye almadılar belki nasılsa millet karnımızın büyüdüğünü farketmeden düşük yaparız diye düşündüler sanırım.
Oysa döl piçti ve her piç gibi kanından beslendiği anayı sattı ilk önce.

Şimdi kalkmış ayıbımızı örtmenin telaşıyla sokaklardan tankları attık diye aynı sokaklara zafer takları dikiyoruz .
Neyin telaşındayız beyler. Neyi kamufle ediyoruz biz.

FETÖ terör örgütüdür doğru ve bundan kimsenin şüphesi yok kaldı ki bu uzun zamandan beri vatandaş tarafından biliniyor ve dile getiriliyordu zaten.Uyuyan bir tek devletti.

FETÖ terör örgütüdür hem de en acımasızından ki kutsallarımızı kullanarak uyuttu bizi ayakta.
Da biz niye uyuduk bunca. Biz devletsek uyuma hakkımız yoktu seksen milyonun sorumluluğunu taşırken.
Allah’ım sana şükürler olsun ki " la teığuzühü sinetün vela nbevmun lehu "bizi de bunca ayakta uyumalara bırakma bir daha.
Amiiin seksen milyon adına.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.