Bahar Şenliğinde El Sanatları Sergisi İlgi Gördü

Bahar Şenliğinde El Sanatları Sergisi İlgi Gördü

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası,hafta sonu Aksaz Deniz Üst Komutanlığı’nda düzenlenen Bahar Şenliğinde el sanatları sergisi açtı. Renkli geçen şenlikte el sanatları standı ilgi gördü.Aksaz Deniz...

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası,hafta sonu Aksaz Deniz Üst Komutanlığı’nda düzenlenen Bahar Şenliğinde el sanatları sergisi açtı. Renkli geçen şenlikte el sanatları standı ilgi gördü.

Aksaz Deniz Üst Komutanlığı’nda düzenlenen şenliğe asker yakınları ve çevre ilçelerden gelen yaklaşık 3 bin kişi katıldı. İlçede faaliyet gösteren esnaflarda şenlik alanında stand açarak çeşitli el sanatlarından oluşan ürünlerini ve aktivitelerini katılımcılara tanıtma imkanı buldu.

Mehter takımının Aksaz Deniz Üst Komutanlığı içinde yürüyüş yaparak,şenlik alanına girişi ile başlayan kutlamalarda ilçelerde faaliyet gösteren resmi ve sivil okullarda öğretim gören öğrencilerin gösterileriyle devam etti.İlerleyen saatlerde,dans gösterileri ile devam eden şenlik, havai fişek,yelken yarışları, mahalli sanatçıların konserleriyle gece geç saatlere kadar sürdü.

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Şükrü Ayyıldız, şenlik faaliyetleri hakkında şunları söyledi: “Oda olarak ilçemizde, faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkarlarımızı yalnız bırakmamak adına bir çok esnafımız şenliklerde stand açtı. Amacımız esnaf odamızın faaliyetlerini göstermek ve stand açan esnaflarımızın gelirlerini arttırarak onlara destek olmak istedim”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.