“Bahara Yolculuk” Filmi Didimlileri Etkiledi

“Bahara Yolculuk” Filmi Didimlileri Etkiledi

Didim Eğitimciler Derneğinin organizasyonunda “Selam Bahara Yolculuk” adlı film ücretli olarak Didim’de gösterimi yapıldı. Film Didimlilerce beğenilirken, filmde yaşanan sahnelerde Didimlileri duygula...

Didim Eğitimciler Derneğinin organizasyonunda “Selam Bahara Yolculuk” adlı film ücretli olarak Didim’de gösterimi yapıldı. Film Didimlilerce beğenilirken, filmde yaşanan sahnelerde Didimlileri duygulandırdı.

Didim Eğitimciler Derneğinin organizasyonunda “Selam Bahara Yolculuk” adlı film ücretli olarak Didim’de gösterimi yapıldı. 30-31 Mart günleri saat 19:30 ve 22:00 saatlerinde iki seans olarak Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde izlenime sunulan filme Didimlilerde ilgi gösterdi. Senaryosu gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak yazılan “Bahara Yolculuk” filminde, Türkiye’den yola çıkarak Kırgızistan topraklarına uzanan, umut dolu yeni bir hikaye yazmak isteyen gönüllü bir öğretmenin yaşam mücadelesi beyazperdeye taşınıyor. Çekimleri Türkiye’nin yanı sıra Kazakistan ve Kırgızistan’da gerçekleştirilen filmin yönetmenliğini Hamdi Alkan üstlenirken dram türündeki yapımın başrollerinde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Merve Sevi ve Mert Yavuzcan yer alıyor. Filmde rol alan Türk oyunculara Mıktıbek Apazov, Egemberdi Bekboliev, Nazira Aitbekova gibi Kırgız oyuncular da eşlik ediyor. Filmin senaryosu Erkan Çıplak’a, müzikleri ise Yücel Arzen’e ait.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.