Bahçelievler’de şüpheli araç alarmı

Bahçelievler’de şüpheli araç alarmı

Bahçelievler’de şüpheli bir araç polisi alarma geçirdi. Aracın bulunduğu yol trafiğe kapatılırken, bomba imha uzmanları araçta inceleme başlattı. Uzmanların incelemeleri yaklaşık 1 saattir devam ediyo...

Bahçelievler’de şüpheli bir araç polisi alarma geçirdi. Aracın bulunduğu yol trafiğe kapatılırken, bomba imha uzmanları araçta inceleme başlattı. Uzmanların incelemeleri yaklaşık 1 saattir devam ediyor.

Bahçelievler’de meydana gelen olayda, bir araçtan şüphelenen polis ekipleri alarma geçti. Aracı Kerim Çavuş Caddesi üzerinde durduran ekipler yolu trafiğe kapattı. Aracın çevresine şerit çekerek güvenlik önlemi alan ekipler olay yerine bomba imha uzmanı çağırdı. Cadde trafiğe kapatılırken, bomba imha uzmanları araçta inceleme başlattı. Uzmanların incelemeleri yaklaşık 1 saattir devam ediyor.

“Biz görmedik ihbar etmişler”

Olayı görmediğini ve arkadaşlarından duyduğunu söyleyen Emrah Kırlangıç, “Biz görmedik ihbar etmişler zaten yolu kapatmışlar hemen. Bombayı kurarken yakalanmışlar, patlama olmadı da şuan çözmeye çalışıyorlar” dedi.

“Arabada bomba var dediler”

Olay yerindeki bir vatandaş etraftaki kalabalığı görünce ne olduğunu merak ettiğini söyleyerek, “Biz buraya namaz kılmaya geldik arabada bomba var dediler. Bakıyoruz, kalabalığı görünce bekliyoruz” diye konuştu.

“Bomba koyanı yakalamışlar diyorlar”

Olayı anlatan çevredeki bir vatandaş, “Patlama falan yok kimisi 200 kilo kimi 300 kilo diyor. Bomba koyanı yakalamışlar diyorlar. Arabayı lastikçi bulmuş herhalde, öyle bir laf var” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.