Bakan Albayrak Nevşehir’de Stk’larla Buluştu

Bakan Albayrak Nevşehir’de Stk’larla Buluştu

NEVŞEHİR (İHA) – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Nevşehir’de sivil toplum kuruluşları ve iş adamları ile bir araya geldi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Nevşehir ziyar...

NEVŞEHİR (İHA) – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Nevşehir’de sivil toplum kuruluşları ve iş adamları ile bir araya geldi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Nevşehir ziyareti kapsamında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde sivil toplum kuruluşları ve iş adamları ile bir araya geldi. Bakan Albayrak, yaptığı konuşmada, “Bizim dinlenme şansımız yok, koşturacağız. Bir günde bir il değil iki il üç il ziyaret edeceğiz. Demin hasbıhal ederken sayın vekillerimiz ile de konuştuk. Ziyaretimiz çok anlam ifade ediyor. Tabi ki işin siyaseti gereği ülkemize taş üstüne taş koyma, hizmet etme, ülkemize icraat noktasında her gün yeni projeler koyma misyonumuz gereği ziyaretimiz vesilesi ile de Nevşehir’imize birkaç pozitif sürpriz haber vererek konuşma başlayım istiyorum. Gülşehir ilçemize bu yıl gaz getireceğiz. Yani bu yıl bitmeden Gülşehir’imize gaz getireceğiz. Bugün gerekli yerler ile de görüştük hem ıslah OSB’ye hem Acıgöl ilçemize hem de Acıgöl OSB’ye yatırım bütçesini alarak en kısa sürede oraya da gaz getiriyoruz. Bu ülkede özelliklede son 15 yılda son nefesine kadar bu ülkeyi dünyanın en büyük ve en güçlü ülkeleri arasına sokmak için mücadele eden bir dünya liderinin yanında dava arkadaşlığını Cenabı Allah bize nasip etti. Biz size bunu borçluyuz” dedi.

Bakan Albayrak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nevşehir’e selam gönderdiğini ve 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumda da tıpkı 15 Temmuz tarihindeki o asil duruşu göstereceklerinden ‘şüphemiz yok’ dediğini iletti. Bakan Albayrak’ın konuşmasını “Berat abi bize reisi getir” sloganları ile kesilince Bakan Albayrak ise ‘İnşallah’ cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.