Bakan Bozkır: “Ötekilerin Olmadığı Bir Türkiye’ye Yürüyeceğiz”

Bakan Bozkır: “Ötekilerin Olmadığı Bir Türkiye’ye Yürüyeceğiz”

Beyoğlu’nda düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşüne katılan Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkır, 7 Haziran seçimlerine değinerek, “Dini inanca etnik kökene bakılmaksızın, ötekilerin olm...

Beyoğlu’nda düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşüne katılan Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkır, 7 Haziran seçimlerine değinerek, “Dini inanca etnik kökene bakılmaksızın, ötekilerin olmadığı bir Türkiye’ye yürüyeceğiz” dedi.

Beyoğlu AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ düzenlendi. Yürüyüşe, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkır, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti İlçe Başkanı Avukat Harun Muş yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Renkli görüntülere sahne olan yürüyüşte Bakan Bozkır ve beraberinde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da yürüdü. Yürüyüşün ardından Bakan Bozkır ve Başkan Demircan birlikte bisiklete bindi.

“BU İKTİDARA DEVAM MESAJI İÇİN MİLLETİMİZ BURADA TOPLANDI”

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda bir konuşma yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan 7 Haziran seçimlerine doğru Beyoğlu’nda önemli adımlar atıldığını belirterek, “Şimdi herkes bir şey söylüyor 7 Haziran seçimlerine doğru gidiyoruz. Ama işte bakın Beyoğlu’nda cumartesi sabahın Ak Parti’yi merak edenler burada öğrenebilirler. Yaşlı genç herkes sabahın erken saatinde 7 Haziran seçimlerine ne kadar hazır olduğunu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve sayın Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde Türkiye’nin daha yapacak çok işi olduğunun farkında olarak yetmez bu iktidara devam mesajını veren toplantıyı yapıyor. İşte burada halk var milletimiz var ve milletimizde geleceğine böyle sahip çıkıyor. İnşallah gelecek bu 2 ayı da kampanyayı da böyle geçirerek güzel neticelerle memleketimize istikrarı hep birlikte armağan etmiş olacağız” dedi.

“NE VARSA KADINLARDA VAR ONLAR OLMADAN HİÇBİR ŞEY OLMAZ”

Programa katılmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Volkan Bozkır, Beyoğlu’nun güzel bir ilçe olduğunu belirterek, “Ben öncelikle kadınlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Ne varsa kadınlarda var erkeklerde hiçbir şey olmaz, eğer Ak Parti seçim kazanıyorsa kadınlarımız sayesindedir. Onlara gerçekten teşekkür borçluyuz. Ben kampanyalarda evinde iki çocuğunu ateşte bırakıp gelip kampanya yürüyen kadınlarımızı gördüm. Allah onlardan razı olsun inşallah bu seçimleri birlikte kazanacağız. Ondan sonra da gençlerimize teşekkür etmek istiyorum. Gençlerimiz gerçekten bizim geleceğimiz gençlerimiz olmadan hiçbir şey olmaz. Geleceğimizi onlar yönlendirecek onlarla birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

“HERKES KENDİNİ BİRİNCİ SINIF VATANDAŞ HİSSEDECEK”

7 Haziran seçimlerine atıfta bulunan Bakan Bozkır, cumhuriyet tarihi boyunca AK Parti öncesi ve AK Parti sonrası iki dönem olduğunu söyleyerek, “İnşallah 7 Haziran seçimlerinde bir karar vereceğiz. Acaba ‘Yeni Türkiye’ dediğimiz 2 trilyon dolarlık bir milli gelire mi yürüyeceğiz yoksa çok daha kötü günlerle karşılaştığımız geçmişimizi tekrar mı yaşayacağız. Acaba 500 milyar dolar ihracatımız olan bir Türkiye’ye mi yürüyeceğiz yoksa 70 Cent’e muhtaç olan kasası tam takır olan bir Türkiye’ye mi geri bakacağız. Acaba kişi başına milli gelir 25 bin dolar olan bir Türkiye’ye mi yürüyeceğiz yoksa 300 dolar 500 dolar olan bir Türkiye’ye mi yürüyeceğiz. Acaba öteki kavramının hakim olduğu askeri darbelerle yönetilen bir Türkiye’yi mi hatırlayacağız yoksa Türkiye’de yaşayan herkesin kendisinin etnik kökenine bakılmaksızın dini inançlarına ve yaşam biçimine bakılmaksızın birinci sınıf vatandaş hissedeceği ötekilerin olmadığı bir Türkiye’ye mi yürüyeceğiz. İşte vereceğimiz karar bu” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Bozkır ve Başkan Demircan vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.