Bakan Eroğlu Kırkağaç’ta

Bakan Eroğlu Kırkağaç’ta

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kırkağaç kavununu çok sevdiğini belirterek, "Kafamız çalışıyorsa Kırkağaç kavunundandır" dedi.Bakan Eroğlu, Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde okul ve yurt açılışı...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kırkağaç kavununu çok sevdiğini belirterek, "Kafamız çalışıyorsa Kırkağaç kavunundandır" dedi.

Bakan Eroğlu, Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde okul ve yurt açılışı gerçekleştirdi. Kırkağaç İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen açılış törenine; Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, İlçe Emniyet Müdürü Atakan Coşkun, İlçe Mili Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya ile çok sayıda Kırkağaçlı vatandaş katıldı. Yaklaşık 750 bin TL’ye yaptırılan 12 derslikli Kırkağaç İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu ile 200 kişilik METEM öğrenci yurdunun açılışını yapmak üzere Kırkağaç’a gelen Bakan Eroğlu, burada çiçeklerle karşılandı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda sırasıyla Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş birer konuşma yaptılar.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yaptığı konuşmada, Kırkağaç ile arasında ayrı bir gönül bağı olduğunu vurgulayarak, "Ben buraya defalarca geldim. Özelikle Kırkağaç’a ayrı bir karşı bir gönül bağım var. Bunun iki sebebi var. Birincisi, Kırkağaç kavununu ben çok severim. Rahmetli babam bize getirir ve ’bu Kırkağaç kavunu’ derdi. Bizde zevkle yerdik. Kırkağaç acaba neresi derdik. Dolayısıyla Kırkağaç’a karşı bir sevgim var. Kafamız çalışıyorsa Kırkağaç kavunundandır. O yüzden size bir vefa borcumuz var. Değerli Kırkağaçlılar, bütün herkes burada. Bizden ne isterseniz isteyin, bunun yapmak bizim boynumuzun borcudur. Sizleri gönülden seviyoruz. Burada çok güzel bir okul açılacak. Hayırlı uğurlu olsun. Biz eğitime çok büyük önem veriyoruz. Çünkü geleceğimiz teminatı bu evlatlarımız. Bizde onlara çok güveniyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız da dün tablet bilgisayar dağıttı. Buradaki yavrularda bundan istiyor, Valimiz değişiklik yaptı, bu yavrularımıza da tabletler gelecek. Bu okuldan çok büyük insanlar yetişecek, vatana millete hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Kırkağaç İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu ve Kırkağaç Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (METEM)’in açılış kurdeleleri kesildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.