Bakan Kılıç: "CHP Her Şeye ’Hayır’ Diyor"

Bakan Kılıç: "CHP Her Şeye ’Hayır’ Diyor"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP’nin her şeye ’hayır’ dediğini söyledi.Bakan Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Alaçam eski ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Bafra Yenişehir Stadınd...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP’nin her şeye ’hayır’ dediğini söyledi.

Bakan Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Alaçam eski ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Bafra Yenişehir Stadında incelemelerde bulunduktan sonra Alaçam’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Alaçam Çok Amaçlı Salonunda eski parti mensuplarıyla buluşan Bakan Kılıç, burada yaptığı konuşmada CHP’ye yüklenerek, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçen gün katıldığı bir radyo programında ’cumhurbaşkanı başka partiden, başbakan başka partiden olursa kıyamet o zaman kopar’ dedi. Sayın Kılıçdaroğlu önündeki metni bir oku da ’hayır’ı neden dediğini anla. Evet derse hayır, hayır derse evet mantığı varya bunları bu noktaya getirenler bunlar. Şimdi biz evet diyoruz, o hayır diyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne hayır dediniz. Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne hayır dediniz. Yavuz Sultan Selim Köprüsüne hayır dediniz. Marmaray’a hayır dediniz. Avrasya Tüneline hayır dediniz. Osman Gazi Köprüsüne hayır dediniz. ’Duble yol yapacağız’ dedik. Ne dediler, ’yapamazsınız’. Yaptık mı arkadaşlar. 25 bin kilometreye yaklaştı" dedi.

Konuşmanın ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. Toplantıya Bakan Kılıç’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve teşkilat mensupları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.