Bakan Ramazanoğlu, Çocuklarla ‘Çember’ Oynadı

Bakan Ramazanoğlu, Çocuklarla ‘Çember’ Oynadı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Merkezefendi Belediyesi’nin Öksüz, Yetim ve Kimsesizler Üzülmesin (ÖYKÜ) projesi kapsamında bir araya gelen çocuklarla buluştu. Çocuklarla çember oy...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Merkezefendi Belediyesi’nin Öksüz, Yetim ve Kimsesizler Üzülmesin (ÖYKÜ) projesi kapsamında bir araya gelen çocuklarla buluştu. Çocuklarla çember oyunu oynayan Bakan Ramazanoğlu, dezavantajları gruplara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli’de ziyaretlerde bulundu. Merkezefendi Belediyesi’nin başlattığı Öksüz, Yetim ve Kimsesizler Üzülmesin (ÖYKÜ) projesi için Bakan Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve çocuklar bir araya geldi. Proje kapsamında 6-9 yaş arası öksüz, yetim ve kimsesiz çocukların sosyal hayata katılması amaçlanırken, diğer yaş grupları için de çeşitli etkinlikler düzenleneceği kaydedildi. Bakan Sema Ramazanoğlu da projeye destek vermek için 19 öksüz, yetim ve kimsesiz çocuğun bir araya geldiği kafeyi ziyaret etti. Bakan Ramazanoğlu’nu karşısında gören çocuklar hep bir ağızdan ‘Hoşgeldiniz Bakanım’ derken, Bakan Sema Ramazanoğlu da çocuklarla sohbet eti. Daha sonra palyaçoların yönlendirmesiyle Bakan Ramazanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve çocuklar çember oyunu oynadı. Çocuklarla oynarken büyük mutluluk yaşadığı görülen Bakan Ramazanoğlu daha sonra projenin açılışı için pasta kesti.

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ‘’Öksüz, Yetim ve Kimsesizler Üzülmesin (ÖYKÜ) projesini hayata geçirdik. Bu kapsamda ilçemiz sınırları içerisinde öksüz yetim ve kimsesiz çocuklarımızın tamamını tespit ettik. İlk olarak 6-9 yaş arası çocuklarımızla güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Ben bize destek veren bakanımıza teşekkür ederim’’ dedi.

Bakan Sema Ramazanoğlu ise, böyle projelere her zaman destek verdiklerini kaydederek, ‘’Bu tarz projeleri, devlet olarak bakanlık olarak her zaman destekliyoruz. Yerel yöneticilerimiz de bu işlerin yaygınlaştırılması noktasında önemli bir görev görüyor. Bana daha önce de bu projeden bahsedilmişti. Özellikle yetimler, öksüzler, kimsesizler bizim dezavantajlı dediğimiz hedefimizdeki kitlemizdi. Çocuklarımız zaten ilk önceliğimiz her zaman. Bu proje tüm Türkiye’ye rol model olacak. Çocuklarımız için bu etkinlikler sadece yemek içmek değildir. Aynı zamanda sosyal hayatın içinde bulunma adına da önemli etkinlikler oluyor. Bu faaliyetleri her zaman desteklemeye devam edeceğiz’’dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.