Bakan Zeybekci: “Kılıçdaroğlu Seçim Gecesi Saklanacak Delik Arayacak’’

Bakan Zeybekci: “Kılıçdaroğlu Seçim Gecesi Saklanacak Delik Arayacak’’

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim gecesi uyuyamayacağını, saklanacak delik arayacağını belirtti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim gecesi uyuyamayacağını, saklanacak delik arayacağını belirterek, kendilerinin de o gece uyumayacağını, sabaha kadar sokaklarda zeybek oynayacaklarını söyledi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, partisinin seçim çalışmaları kapsamında Denizli’nin Kale ilçesine geldi. Burada kendisini karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaşan Zeybekci, çocuklarla ve yaşlılarla özel olarak ilgilendi. Bakan Zeybekci’ye ilçe ziyaretinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin de eşlik etti. Kendisini dinlemeye gelen vatandaşları selamlayan Zeybekci, uzun süren programları nedeniyle geç kaldığını ifade ederek özür diledi. Gündeme ilişkin açıklamalar yapan Bakan Zeybekci, “2002 yılında IMF memurları Türkiye’yi yönetirken, Dünya Bankası’ndan ülkemize ekonomi bakanları gelirken şimdi Türkiye’nin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci oldu. Dünya Bankası’ndan ya da IMF’den mi geldim? Denizli’nin horozu bir ekonomi bakanı var artık. Tütün tarlalarında yetişmiş bir bakanım ben. 3 gün önce CHP’nin Genel Başkanı konuştu. Diyor ki, ‘Bize oy verin. Koalisyonu kuracağız. Kemal Derviş’i de ekonomi bakanı yapacağız.’ Ben bu CHP’lilere acıyorum. İçinizde hiç amele çocuğu yok mu? CHP’de ekonomi bakanı olacak adam kalmadı mı? Onlarda sadece yalan dolan palavra var. Gerisini de Kemal Kılıçdaroğlu ve Kemal Derviş halleder’’ dedi.

“CHP GENEL BAŞKANI SEÇİM GECESİ UYUYAMAYACAK VE SAKLANACAK DELİK ARAYACAK”

7 Haziran seçimlerinde iktidarın değişmeyeceğini ifade eden Zeybekci, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdçaroğlu o gece uyuyamayacak. Uyuyacak yer bulamayacak. Saklanacak delik arayacak. Biz de o gece uyumayacağız. Sabaha kadar sokaklarda zeybek oynayacağız. Her yerde zeybek oynayacağız. Biz milletin tercihini beğenmediğimiz zaman onlara bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam demedik. Onlar dedi. Biz bunları unutmadık. 2002’de Denizli’ye para lazım olsa o para gelemezdi. Yüzde 7 bin faizi unuttuk mu? IMF kapısında bekleyen ülkeyi unuttuk mu? Biz ülkemize karşı yapılan ihanetlerin hepsini biliyoruz. Hesaplarını tek tek sorduk ve sormaya da devam edeceğiz. Her kim bu millete ihanet etti hesabını verir. Biz millete hizmet etmeye ve hainlerden hesap sormaya geldik’’ diye konuştu. Konuşmasında son olarak muhalefetin vaatlerini eleştiren Zeybekci, sözlerini şöyle tamamladı:

“Cahille muhatap olmamak gerekir. Hesap uzmanı olduğunu zanneden cahille muhatap olmamak lazım. Onunla muhatap olunca insan üzülür. Türkiye’de asgari ücretin devletle alakası olmadığını bilmiyor. Asgari ücret artarsa devletten tek kuruş çıkmayacağını bilmiyor. Asgari ücreti kimin tespit ettiğini de bilmiyor. İşveren sendikaları ve işçi sendikalarının ortak kararıdır asgari ücret. Biz de asgari ücretin daha yüksek olmasını isteriz. Ancak ineğe bakmadan, suyunu vermeden o inekten süt alınır mı? Özel sektörü büyütmeden nasıl paylaşılacak. Aslında o hiçbir şey bilmez. Ama ayak kaydırmayı iyi bilir. Kendi genel başkanının ayağını nasıl kaydırdıysa milletin de ayağını kaydırmaya çalışıyor.”

Bakan Zeybekci, daha sonra Kızılcabölük Mahallesi’ne geçerek burada yapılacak olan spor tesisinin temelini attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.