Bakırcı: “Gülen Taraf Biz Olacağız”

Bakırcı: “Gülen Taraf Biz Olacağız”

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te üçüncü sezonunu geçirecek olan sol bekin dinamosu Erdi Bakırcı, “Sezon sonunda inşallah gülen taraf biz olacağız” dedi.

- Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te üçüncü sezonunu geçirecek olan sol bekin dinamosu Erdi Bakırcı, “Sezon sonunda inşallah gülen taraf biz olacağız” dedi.

Aydınspor 1923’e geldiği günden bu yana istikrarlı temposu ile yüzleri güldüren 25 yaşındaki sol bek sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Nevşehir kampının takım açısından ve kendisi açısından iyi geçtiğini belirten genç sol bek, “Güzel bir takım görüntüsüne kavuştuk. Yeni transferlerle, biz eski oyuncular arasında uyum sağlandı. Bunun en büyük örneğini Bucaspor ile oynadığımız hazırlık maçında gördük. İyi ve göze hoş gelen bir futbol oynadık” dedi.

“Bucaspor maçında sergilediğimiz oyun inşallah lige yansır”diyen Erdi, “Sezon sonunda inşallah gülen taraf biz olacağız. İkinci etap kamp çalışmalarında inşallah daha fazla uyum sağlayacağız. Geçen sezon aldığımız TSYD Kupası’da sezon öncesi bizim için iyi bir tecrübe olacak. Moral olarak da kendimizi üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

BAKIRCI: “GÜLEN TARAF BİZ OLACAĞIZ”

BAKIRCI: “GÜLEN TARAF BİZ OLACAĞIZ”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.