Baklacı Ailesinin Oğlu Korcan Erkekliğe Adım Attı

Baklacı Ailesinin Oğlu Korcan Erkekliğe Adım Attı

S.S. Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi muhasebecisi Hakan Baklacı’nın oğlu Korcan erkekliğe ilk adımını attı.S.S. Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve San...

S.S. Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi muhasebecisi Hakan Baklacı’nın oğlu Korcan erkekliğe ilk adımını attı.

S.S. Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi muhasebecisi Hakan Baklacı ve Kadriye Baklacı çiftinin oğulları Korcan, düzenlenen sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımını attı. Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası düğün salonunda düzenlenen sünnet cemiyetine Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, EKK Müdürü Mustafa Dağlı, kooperatif ve şoförler odası üyeleriyle Baklacı ailesinin yakınları ve dostları katıldı.

Aydın EKK muhasebecisi Hakan Baklacı, cemiyete katılan misafirleriyle yakından ilgilendi. Geniş bir katılımla gerçekleşen sünnet düğününde erkekliğe ilk adımını atan Korcan, babası ve yakınlarıyla birlikte davul zurna eşliğinde Harmandalı oynadı. Büyük bir mutluluk yaşayan Korcan; mutlu gününde sevincini annesi, babası, ablası Sude ve cemiyete katılan büyükleriyle paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.