Bakliyat Yılı İzmir’de Farkındalık Sağlayacak

Bakliyat Yılı İzmir’de Farkındalık Sağlayacak

2016 yılının Birleşmiş Milletler Dünya Gıda ve Tarım Örgütleri’nce bakliyat yılı ilan edilmesinin ardından bakliyatların faydaları konusunda kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla İzmir Ticaret Od...

2016 yılının Birleşmiş Milletler Dünya Gıda ve Tarım Örgütleri’nce bakliyat yılı ilan edilmesinin ardından bakliyatların faydaları konusunda kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla İzmir Ticaret Odası bir organizasyon düzenledi.

Birleşmiş Milletler Dünya Gıda ve Tarım Örgütleri’nce bakliyatlarla ilgili farkındalık oluşturmak, üretim ve ticaretini arttırmak amacıyla 2016 yılı Uluslararası Bakliyat Yılı ilan edildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İzmir İl Müdürlüğü öncülüğünde İzmir’de yapılacak etkinliklerin planlanması amacıyla sektör temsilcilerinden oluşan çalışma grubu oluşturuldu. Bu kapsamda çalışma grubu toplantılarında alınan karar gereğince bakliyatların faydaları konusunda kamuoyunda farkındalık yaratmak ve bakliyat tüketimini arttırmak amacıyla İzmir Ticaret Odası ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü işbirliğinde İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde akşam yemeği düzenlendi. Programda İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü tarafından bakliyatlar ile yapılan yemekler konuklara ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.