Balçovada Sevimli Dostlara Özel Suluk

Balçova'da Sevimli Dostlara Özel Suluk

Balçova Belediyesi parklardaki hayvan suluklarını otomatik suluklar ile değiştirdi. Sevimli dostlar Balçova’nın 30 parkındaki suluklar ile artık hiç susuz kalmayacak.

- Balçova Belediyesi parklardaki hayvan suluklarını otomatik suluklar ile değiştirdi. Sevimli dostlar Balçova’nın 30 parkındaki suluklar ile artık hiç susuz kalmayacak.

Sıcak yaz aylarında çeşitli kampanyalar ile korunmaya çalışılan sokak hayvanları için Balçova Belediyesi de duyarsız kalmadı. Belediye, parklarda var olan eski tip sulukların yerine otomatik suluk alarak ilçedeki parklara yerleştirdi. Şebeke suyuna bağlı olan suluk içindeki mekanizma sayesinde hiç boş kalmıyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü aracılığıyla sahipli ve sahipsiz hayvanlara yasaların izin verdiği ölçüde sahip çıktıklarını ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Biz tüm canlıların yaşam hakkının kutsal olduğuna inanıyoruz. Bu çerçevede de çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ama ilçemizin yeşil dokusu nedeniyle sahipli hayvanların Balçova’ya terkedilmesi bizi bazen zorluyor” diye konuştu.

BALÇOVA'DA SEVİMLİ DOSTLARA ÖZEL SULUK

BALÇOVA'DA SEVİMLİ DOSTLARA ÖZEL SULUK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.