Balçovanın Bütçesi Ak Partililerin Red Oyuna Rağmen Kabul Edildi

Balçova'nın Bütçesi Ak Partililer'in Red Oyuna Rağmen Kabul Edildi

Balçova Belediyesi’nin 2015 Yılı Gelir-Gider Bütçesi ve Performans Programı düzenlenen Meclis Toplantısı’nda oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Çalkaya “Bütçemiz kabul edildi ancak AK Partili arkadaşlarımızın okul ve cami ödeneklerine bile hayır demesini

- Balçova Belediyesi’nin 2015 Yılı Gelir-Gider Bütçesi ve Performans Programı düzenlenen Meclis Toplantısı’nda oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Çalkaya “Bütçemiz kabul edildi ancak AK Partili arkadaşlarımızın okul ve cami ödeneklerine bile hayır demesini Balçova halkı takdir edecektir” dedi.

Balçova Belediyesi Ekim Ayı Meclis toplantısında belediyenin 2015 Mali yılı Gelir-Gider Analitik Bütçesi ile 2015 yılı Performans Programı görüşüldü. Meclis üyelerinin eksiksiz katıldığı toplantıda CHP adına Şerif Sürücü bütçe ve performans programına kabul oyu vermelerinin nedenlerini açıklarken, AK Parti adına meclis üyesi Evrim Özen ise gündem maddelerine neden red oyu vereceklerini ifade etti. Eleştirilere cevap veren Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya göreve ilk geldiklerinde 5.5 milyon TL bütçe devraldıklarını belirterek “Bizim yaptığımız hizmetler ile Balçova Belediyesi’nin bütçesi 10 yılda 10 kat büyüyerek 57 milyon TL’ye ulaşmıştır. Bu başarıyı yakalayan çalışma arkadaşlarıma ve bizi bu göreve layık gören Balçova halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan oylamaların ardından Balçova Belediyesi’nin 2015 Yılı Gelir-Gider Analitik Bütçesi 57 milyon TL olarak kabul edildi. Oylamanın ardından bir konuşma yapan Başkan Çalkaya muhalefet gurubunun bütçeye çok iyi çalışmadığını ifade ederek “Bütçenin nasıl hazırlandığını bile bilmiyorsunuz. Sadece red oyu vermek için olumsuz oy kullanıyorsunuz. Herşeyi anlayabilirim ama AKP Gurubunun eğitim kurumlarına ve camilere yaptığımız yatırımlara bile red oyu kullanmasını ne bana ne de Balçova halkına anlatamazsınız” diye konuştu.

BALÇOVA'NIN BÜTÇESİ AK PARTİLİLER'İN RED OYUNA RAĞMEN KABUL EDİLDİ

BALÇOVA'NIN BÜTÇESİ AK PARTİLİLER'İN RED OYUNA RAĞMEN KABUL EDİLDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.