Balyozlu Cinayetin Zanlısı Tutuklandı

Balyozlu Cinayetin Zanlısı Tutuklandı

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi’nde evinde yaşadığı dayısının gelininin başına balyozla vurarak öldüren 46 yaşındaki Aşkın Avcı hakim karşısına çıkarıldı. Psikolojik sorunları olduğ...

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi’nde evinde yaşadığı dayısının gelininin başına balyozla vurarak öldüren 46 yaşındaki Aşkın Avcı hakim karşısına çıkarıldı. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen ve olaydan sonra sürekli düşünüp yaptığından pişmanlık duyduğu belirtilen Aşkın Avcı tutuklandı.

Dün yakalandıktan sonra Aydın Barosu tarafından kendisine avukat tahsis edilen Aşkın Avcı’nın suçu kabullendiği ve çok pişman olduğunu söylediği belirtildi. Sabah saatlerinde Aydın Adliyesi’ne getirilerek hakim karşısına çıkarılan Aşkın Avcı tutuklandığı belirtildi.

Bilindiği gibi, Efeler ilçesinde bağlı Zeytinköy Mahallesi’nde dayısı Ramazan Çetin’in evinde doğup büyüyen ve 46 yıldır da dayısı ile aynı sofraya oturan Aşkın Avcı, geçen hafta dayısının evine 13 yıl önce gelin gelen Nezahat Çetin’in başına balyozla vurarak öldürmüştü. Olaydan sonra firar eden Aşkın Avı, köy muhtarları, köylüler ve jandarma tarafından yapılan aramalar sonucu Karanlıkdere Mevkii’nde yine dayısına ait zeytin bahçesindeki harımda teslim olmuştu. Cinayeti işledikten sonra sürekli kendini dinleyen Aşkın Avcı’nın psikolojik sorunları olduğu ancak şuana kadar hiç doktora gitmediği ve ilaç da kullanmadığı ancak işlediği cinayetten dolayı pişmanlık duyduğunu itiraf ettiği öğrenildi. Aşkın Avcı tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilirken ilginç cinayetle ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.