Bankamatik eleştirisi yapan CHP’li bankamatiğe AK Parti’den cevap

Bankamatik eleştirisi yapan CHP’li bankamatiğe AK Parti’den cevap

AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş kastederek, “Talimatlı teşkilatın talimatlı başkanı bankamatiklerden uzak kalmasın” diyen işe gitmeden Büyükşehir Belediyesi’nden maaş alan CHP Aydın Gençlik Örgüt Başkanı Mustafa Dinç’e cevap verdi. Ancın, “Çerçioğlu’nun bankamatik memurunun yaptığı açıklamaların ne denli ciddiye alınır olacağı kamuoyunun malumudur. Fakat biz yine de siyasi nezaketimiz gereği cevap veriyoruz” dedi.

CHP Aydın Gençlik Örgüt Başkanı Mustafa Dinç’in Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş hakkında bir açıklama yaptığını belirten AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, “’Talimatlı teşkilatın talimatlı başkanı bankamatiklerden uzak kalmasın’ diye yine zırvalamış” diyerek şunları kaydetti:

“Bugüne kadar Aydınımıza hiçbir faydası dokunmamış, verdiği vaatlerin neredeyse hiçbirini yerine getirememiş, ilimizi büyük bir köye döndürmüş zihniyetin ve onun bankamatik memurunun yaptığı açıklamaların ne denli ciddiye alınır olacağı kamuoyunun malumudur. Fakat biz yine de siyasi nezaketimiz gereği cevap veriyoruz.

Bir tarafta içme suyu sorununu çözemeyen, Şehir hastanesine yol yapmaktan aciz, kısa mesafeleri büyük trafik çilelerine dönüştüren, herkesle kavga eden, afetlerde halkının yanında olamayan, reklam panolarına kendi fotoğraflarından başka koyacak bir şeyi olmayan bir Büyükşehir belediye başkanı ve yönetimi varken; diğer tarafta bu beceriksiz yönetimin yapamadığı işleri merkezi hükümet yatırımlarıyla bitirmeye çalışan bir Mustafa Savaş var.

“BECERİKSİZLİKLERİNİ BU YOLLARLA PERDELEMEYE ÇALIŞIYOR”

Belediye başkanının kendisi onlarca dönüm arazi üzerindeki devasa villasında yaşarken, 60 TL su faturası öderken, çocukları Amerikan vatandaşı olarak özel uçaklarla, yatlarla tatillere giderken garibanlıktan bahsetmesi de son derece ironiktir. İftira siyasetinin baş aktörü Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her daim yaptığı gibi yerel beceriksizliklerini bu yollarla perdelemeye çalışmaktır. Bunlar Aydın halkı için ancak ve ancak basiretsiz bir yönetim anlayışının tezahürü olacaktır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum