Barış Manço’nun Fotoğrafları Beyoğlu’nda

Barış Manço’nun Fotoğrafları Beyoğlu’nda

Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri kapsamında, 22 Nisan-09 Mayıs 2015 tarihleri arasında, Erkmen Sağlam’ın objektifinden "Barış Manço ile 7’den 77...

Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri kapsamında, 22 Nisan-09 Mayıs 2015 tarihleri arasında, Erkmen Sağlam’ın objektifinden "Barış Manço ile 7’den 77’ye Fotoğrafları" sergisine ev sahipliği yapıyor.

140 farklı ülkeyi dolaşarak Ekvator’dan kutuplara yaklaşık 800 bin kilometreden fazla yol kateden, Türkiye’yi karış karış gezerek ekranlara taşıyan “Barış Manço ile 7’den 77’ye Programı’nın” çok özel fotoğrafları ve öyküleri Beyoğlu Sanat Galerisi’nde sergilenecek.

FOTOĞRAFLAR ERKMEN SAĞLAM’IN KALEMİNDEN HİKAYELERİYLE SERGİLENECEK

Ünlü sanatçı Barış Manço’nun eski arkadaşlarından olan ve "Barış Manço ile 7’den 77’ye Programı"nı birlikte yapan Erkmen Sağlam’ın makinesinden çıkan fotoğraflardan oluşan serginin açılışına; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve sanat, fotoğrafçılık dünyasından ünlü simalar katılacak. Her fotoğraf, Erkmen Sağlam’ın kaleminden kısa hikayeleri ile tam bir belgesel niteliği taşıyor. Bu çok özel serginin açılışında; tam 13 yıl boyunca Barış Manço’nun efsane grubu Kurtalan Ekspresle birlikte olan ve ’Mançoloji’ albümünün aranjörlük ve müzik direktörlüğünü yapan Eser Taşkıran’ın Barış Manço şarkılarından oluşan müzik dinletisinin yanı sıra Mine Mucur (Mine Abla) eşliğinde "Adam Olacak Çocuk" yarışması da yıllar sonra tekrarlanacak. Öte yandan, serginin açılışı sunumu da İzzet Öz tarafından yapılacak.

Sergi, 22 Nisan Çarşamba günü saat 16.30’da Beyoğlu Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.