Barkan Kalınomuzun Mayını Ne Zaman Patlar

Barkan Kalınomuz'un Mayını Ne Zaman Patlar

CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz sosyal medyada "Mayınlar da sessizdir; ta ki üzerine basana kadar" diye yazdı. Ancak ona karşı tepkiler çığ gibi büyüyor. CHP'liler il yönetiminin artık yenilenmesini bekliyor

AYDIN 24 HABER ÖZEL

CHP'de gözler Barkan Kalınomuz'un üzerinde…  Bir yıl sonra yapılacak milletvekilliği seçimleri için aday listesinde kendine iyi bir yer bulmak istediği bilinen Kalınomuz bu amaçla örgüt üzerinde gücünü artırmak istiyordu. Olası bir önseçimde en güçlü ilçe Efeler'in desteğini almak isteyen Barkan Kalınomuz, Özlem Çerçioğlu ile uyumlu çalışan Bayram İnci'yi görevden aldırmayı başarmıştı. ilçe yönetiminden 7 üye istifa edince yedekleri olmadığı gerekçesiyle yeniden kongreye gidilmişti.

KALINOMUZ İÇİN YIKIM OLDU

Görevden alınmanın teknik bir konu olduğunu iddia eden CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz yenilenen Efeler İlçe kongresinde ise Nilüfer Ünüvar'a açık destek vermişti. Ancak Kalınomuz'un hesapları kongrede bozuldu. Bayram İnci kongreyi 40 farkla kazanmayı başardı. Bu durum Kalınomuz için tam bir yıkım olduğu CHP çevrelerinde dillendiriliyor.

FACEBOOK'TAN YAZDI

Kongreden bu yana sessizliğini koruyan Barkan Kalınomuz'un ne diyeceği merakla bekleniyordu. O her zamanki gibi sosyal medyadan bir gece yarısı mesajıyla dolaylı açıklama yapmayı tercih etti.  Kalınomuz sabaha karşı yazdığı mesajında "Mayınlar da sessizdir.; ta ki üzerine basana kadar" yorumunu yaptı.

İL YÖNETİMİ YENİLENMELİ İSTEĞİ

Kalınomuz'un öfkelendiğini ama sustuğunu ima ettiği bu paylaşım, CHP kulislerinde bomba etkisi yarattı. Ancak CHP kulislerinde dünden beri tartışılan bir başka Barkan Kalınomuz konuşması da bir video ile medyaya düştü. Kongre öncesi yaptığı Özlem Çerçioğlu ve Bayram İnci'ye yönelik ithamlarda bulunduğu konuşma  dün Haber MC'de yer aldıktan sonra  Kalınomuz'a tepki çığ gibi büyüyor. "Kalınomuz mayını ne zaman patlar" diyen CHP'liler, il yönetimi düzeyinde partinin yeniden yapılanmasını istiyor ve bekliyor. 

face-(1).jpg

face-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum