Başak Koleji 25. Yıl Ulusal Resim Yarışması Ve Yılsonu Resim Sergisi Açıldı

Başak Koleji 25. Yıl Ulusal Resim Yarışması Ve Yılsonu Resim Sergisi Açıldı

Aydın Özel Başak Koleji’nin kuruluşunun 25. yılı etkinlikleri kapsamında Türkiye çapında gerçekleştirilen “Özel Başak Koleji 25. Yıl Ulusal Resim Yarışması” 81 ilden 3 bin 200 eser katılımı ile gerçek...

Aydın Özel Başak Koleji’nin kuruluşunun 25. yılı etkinlikleri kapsamında Türkiye çapında gerçekleştirilen “Özel Başak Koleji 25. Yıl Ulusal Resim Yarışması” 81 ilden 3 bin 200 eser katılımı ile gerçekleşti.

Gençlerin sanat yönünün gelişmesini, kendilerini ifade etmelerini, hayal güçlerini zenginleştirmelerini, düşünme yeteneklerinin güçlenmesini, yaşama bağlılıklarının artmasını sağlamanın yanı sıra düşündüklerini biçimsel anlatımla ortaya koyabilecekleri teknik bilgi ve beceriler kazandırmak, güzel sanatlara olan duyarlılıklarını arttırmak, kuruluşlar ve kişiler arası diyalogları geliştirerek dayanışma ve yardımlaşma yetileri kazandırmak amacıyla lise, ortaokul ve ilkokul kategorilerinde gerçekleşen Özel Başak Koleji 25. Yıl Ulusal Resim Yarışması’nın ödül töreni Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Tuncer Akyol ve okul yönetiminin katılımıyla gerçekleştirildi.

Üç kategoride dereceye giren öğrenciler ödüllerini ve başarı belgelerini İl Milli Eğitim Şube Müdürü M. Tuncer Akyol, Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın ve Okul Müdürü Nail Ergun’un elinden aldı. Dereceye giren eserlerin sergilenmesinin yanı sıra Özel Başak Koleji’nin öğrencilerinin 1 yıl içinde yaptıkları tuval üzerine akrilik, kolaj, temel sanat tasarım işlerinden oluşan yıl sonu resim sergisi ziyaretçilere sunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.