Başak Montessori Çocuk Akademisi’nin Yılsonu Sergisi Beğenildi

Başak Montessori Çocuk Akademisi’nin Yılsonu Sergisi Beğenildi

Aydın Özel Başak Koleji Başak Montessori Çocuk Akademisi, 2015-2016 eğitim öğretim yılı sene sonu sergisini gerçekleştirdi.Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe ilçe Milli Eğitim Müd...

Aydın Özel Başak Koleji Başak Montessori Çocuk Akademisi, 2015-2016 eğitim öğretim yılı sene sonu sergisini gerçekleştirdi.

Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, İlçe Özel Öğretim Şube Müdürü Hakkı Gök, Efeler İlçe Müdürü Kürşad Demirkıran, Başak Koleji Müdürü Nail Ergun, Anaokulu Koordinatörü İlkbal Gündoğdu, okul öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Okul öncesi eğitiminden kazandıkları birçok çalışmayı aileleriyle paylaşan minikler, hazırladıkları sanat etkinliklerini, seramik ve görsel sanatlar alanında ki resimlerini ailelerine büyük bir sevinçle gösterdiler.

Veliler ve davetliler ise yaptıkları değerlendirmelerde memnuniyetlerini dile getirip, Başak Montessori Çocuk Akademisi öğretmen ve personeline teşekkürlerini sundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.