Başaklılar “Alice İn Wonderland” Oyununu Sahneledi

Başaklılar “Alice İn Wonderland” Oyununu Sahneledi

Aydın Özel Başak Koleji İngilizce Drama Kulübü’nünsahnelediği “Alice in Wonderland”adlı tiyatro oyununu büyük beğeni topladı.Aydın Özel Başak Koleji İngilizce Drama Kulübü, Lewis Carroll’ın yazmış old...

Aydın Özel Başak Koleji İngilizce Drama Kulübü’nünsahnelediği “Alice in Wonderland”adlı tiyatro oyununu büyük beğeni topladı.

Aydın Özel Başak Koleji İngilizce Drama Kulübü, Lewis Carroll’ın yazmış olduğu ve sanatseverlerin ilgi duyduğu “Alice in Wonderland” adlı tiyatro oyununu Yıldız Kenter-Şükran Güngör Tiyatro Salonunda geniş bir izleyici kitlesi önünde başarıyla sundu. Bir tek boş yer kalmayan salonda izleyiciler öğrencileri büyük bir keyifle izledi.

Tüm yıl boyunca Başak Koleji öğrencileri hem yabancı dil becerilerinin gelişimine yardımcı olacak fırsatı değerlendirerek hem de bu dil becerilerini sınıf ortamı dışında bir durumda kullanma şansı elde etti. Tiyatro severler oyunu büyük bir coşkuyla izleyip beğenilerini oyun sonundaki alkışlarla ifade etti.

Okul Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın, öğrencilerini gösterdikleri performans nedeniyle tebrik ederek, “Bu oyunu yurt dışında izleseydim neden biz de böyle bir oyunu sergileyemiyoruz derdim. Ancak gördüm ki daha iyisini başarmışız. Tüm emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.