Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde ortaokul ve liseler arası yapılan yarışmalarda, sınavlarda derece elde eden öğrenciler ödüllendirildi.İlçe okullarında başarıyı artırma, motivasyonu sağlama ve öğrenciler...

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde ortaokul ve liseler arası yapılan yarışmalarda, sınavlarda derece elde eden öğrenciler ödüllendirildi.

İlçe okullarında başarıyı artırma, motivasyonu sağlama ve öğrencilerimizi üst öğrenime hazırlama amacıyla Domaniç Kırtasiye Merkezi sponsorluğunda yapılan ‘Kazanım Değerlendirme Sınavı’nda ve yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını ilçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin yaptı. Zengin, “Kazanım Değerlendirme sınavında sekizinci sınıflarda 151, On ikinci sınıflarda 85 öğrencimiz katıldı. Sekizinci sınıflarda 700 puan üzerinden Domaniç Ortaokulu öğrencimiz Pınar Demiröz ilde 1271 öğrenci içerisinden 679 puanla il ikincisi oldu. Liseler arasında Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğrencisi Kübra Karaduman ilçe birincisi ve il dördüncüsü olmuştur. Yine burada kazanım değerlendirme sınavı haricinde ‘Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında’ Celal Ergün il üçüncüsü olmuştur. Bu programda sponsorumuz olan Başta ilçe Kaymakamımıza ve Domaniç Kırtasiye Merkezi sahibi Kürşat Öngele’e teşekkür ederiz” dedi.

Program, sınavın ve ödüllendirin sponsoru Kürşat Öngele’e Kaymakamı Tufan B. Gilan’ın plaket takdimi ile son buldu.(TY-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.