Başbakan Binali Yıldırım Yenişehir İtfaiye İstasyonu Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım Yenişehir İtfaiye İstasyonu Ziyaret Etti

İstanbul’daki Yenişehir İtfaiye İstasyonu’nu gece saatlerinde ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, itfaiye telsizinden yaptığı anonsla ekiplerin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramı’nı kutladı.Başbakan...

İstanbul’daki Yenişehir İtfaiye İstasyonu’nu gece saatlerinde ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, itfaiye telsizinden yaptığı anonsla ekiplerin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Başbakan Binali Yıldırım, dün Hatay’daki programının ardından İstanbul’a geldi. Binali Yıldırım Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Yenişehir Mahallesi’de bulunan Ramazanoğlu Camii’ne geçti. Yıldırım, teravih namazı ve Kandil programı sonrasında caminin karşısında bulunan Yenişehir İtfaiye İstasyonu’nu ziyaret etti. Binali Yıldırım’a burada İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin eşlik etti. Kamelyada itfaiye erleri ile birlikte çay içen Yıldırım bir süre ekiplerle sohbet etti. Binali Yıldırım daha sonra anı defterini imzaladı. İstanbul’daki Yenişehir İtfaiye İstasyonu’nu gece ziyaret eden Başbakan Yıldırım, saat 00.10 itibari ile itfaiye telsizinden anons geçti. Telsizden konuşan ve itfaiye ekiplerinin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını kutlayan Yıldırım, "Hepinize kazasız belasız ve yangınsız bir gece diliyorum. Sadece bu gece değil bütün gecelerde yangın olmasın, kaza bela olmasın ama siz de 7-24 hazır ve nazır olun. Sizin hazır olmanız millete güven ve huzur verir. Teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlara selamlarımı iletiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.