Başbakan Davutoğlu ve Bilal Erdoğan’a Şükran Ödülü

Başbakan Davutoğlu ve Bilal Erdoğan’a Şükran Ödülü

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’a şükran ödülü verecek.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’a şükran ödülü verecek.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Kadir Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun şükran ödüleüne layık görüldüğünü açıkladı. Davutoğlu’nun Türk Gençliği ve Türk Sporunun kalkınmasına önemli hizmetler verdiğini ifade eden Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Ahmet Davutoğlu’na, Türkiye Gençliğinin ve Türk Sporunun kalkınmasına yapmış olduğu büyük hizmetlerden dolayı Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu genel merkezi tarafından şükran, teşekkür ve onur ödülü verilmesine karar verilmiştir."

BİLAL ERDOĞAN’A DA "BURS VE YURT HİZMETİ" ÖDÜLÜ

Öte yandan Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’a da vakıf çalışmalarıyla öğrencilere yurt ve burs hizmetlerinden dolayı ödül verecek. Konfederasyonun Genel Merkez Sözcüsü Mustafa Yetkin, Erdoğan’ın genel merkez tarafından ödüle layık görüldüğünü söyledi. Yetkin, "Bilal Erdoğan; Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu üyesi sıfatıyla yapmış olduğu vakıf çalışmalarıyla gençliğimize Türkiye’nin birçok yerinde yurt hizmeti ve binlerce öğrencimize burs hizmetleri vermektedir" diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde Ankara’da Konfederasyon Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu’nun katılımıyla ödül töreni düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.