Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Sincan Esnafıyla Bir Araya Geldi

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Sincan Esnafıyla Bir Araya Geldi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Sincan’da işçilerle bir araya gelerek, “1 Mayıs’ta bir takım örgütler falan sağda solda hadise çıkarıyorlar. Güya emek gününü kutlayacaklar. Asıl emekçi sizsiniz. B...

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Sincan’da işçilerle bir araya gelerek, “1 Mayıs’ta bir takım örgütler falan sağda solda hadise çıkarıyorlar. Güya emek gününü kutlayacaklar. Asıl emekçi sizsiniz. Bayramı da tatili de siz hak ediyorsunuz. Ama siz ne yapıyorsunuz gidip sağı solu karıştırmıyorsunuz” dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Ankara 1. bölge milletvekili adaylarıyla birlikte Sincan Kültür Evinde bir araya geldi. Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın da katıldığı öğle yemeğinin ardından Akdoğan, Sincan Sanayisi’nin içinde bulunan esnafı ziyaret etti. Akdoğan bir iş yerinin açılışı nedeniyle yapılan İskilip dolmasının tadına baktı. Daha sonra işçilerle birlikte İskilip dolması yiyen Akdoğan, işçilere şunları söyledi:

“Kazandan en çok hak eden sizlersiniz. Emekçi olup ellerindeki nasırdan tut da kıyafetlere kadar siz son damlasına kadar her şeyi hak ediyorsunuz. Onun için sizin duanızda makbuldür. Ekmeğini taştan çıkaran aslanın midesinden alan arkadaşlarımız olarak bize çok dua edin. Bizde sizin için çalışıyoruz. İnşallah el birliğiyle Türkiye daha iyi noktalara gittikçe hep beraber daha iyi şartlara kavuşacağız. 1 Mayıs’ta bir takım örgütler falan sağda solda hadise çıkarıyorlar. Güya emek gününü kutlayacaklar. Asıl emekçi sizsiniz. Bayramı da tatili de siz hak ediyorsunuz. Ama siz ne yapıyorsunuz gidip sağı solu karıştırmıyorsunuz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.