Başkan Akın; Millet olarak bayramın getirdiği kardeşlik duygularını kavrayarak bayram yapmalıyız

Başkan Akın; Millet olarak bayramın getirdiği kardeşlik duygularını kavrayarak bayram yapmalıyız

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda; “Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyi ve güzele yön...

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda; “Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyi ve güzele yönelerek bayramları kutlamalıyız” dedi.

Bayramların, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği, kültürel ve manevi değerlerimizin güç kazandığı özel günler olduğuna dikkat çeken Akın mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bayramlar birleştirici niteliği ile toplumsal yaşamımız içinde önemli bir yere sahiptir. Dini bayramlarımızın oluşturduğu bu manevi atmosfer; dargınlıkların unutulması, yoksullara yardım elinin uzatılması bakımından önemli bir fırsat olarak görülmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle; Aydınlı hemşerilerimizin ve Türk-İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.