Başkan Ali Çetinbaş: Hedefimiz, Yeni Anayasa Ve Güçlü Bir Başkanlık Sistemi

Başkan Ali Çetinbaş: Hedefimiz, Yeni Anayasa Ve Güçlü Bir Başkanlık Sistemi

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı, ilçe başkanları toplantısını Yoncalı Gülümser Hatun Termal Otel de gerçekleştirdi.AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş başkanlığında yapılan toplantıya il yürütme k...

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı, ilçe başkanları toplantısını Yoncalı Gülümser Hatun Termal Otel de gerçekleştirdi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş başkanlığında yapılan toplantıya il yürütme kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve il kadın Kolları Başkanı katıldılar. Toplantıda teşkilat çalışmaları kapsamlı bir şekilde istişare edildi.

İlçe başkanları ilçeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak ilçeleri ile ilgili öneri ve isteklerini dile getirdiler.

Toplantıda ayrıca AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler il ve ilçe kadın kolları teşkilatları olarak yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak faaliyetler hakkında sunum yaptı.

Toplantıda, 22 Mayıs’ta Ankara’da gerçekleştirilen 2. olağanüstü büyük kongre ile ilgili değerlendirme yapıldı.

Başkan Ali Çetinbaş, "Büyük bir coşku ve şölen havası içinde geçen Kongremize, Kütahya teşkilatları olarak yoğun bir katılımla iştirak ettik bu noktada tüm teşkilatlarıma gayret ve çabalarımdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Çetinbaş, "Artık yeni bir sürece girmiş bulunuyoruz. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Başkanlığında kurulan 65. hükümetimize başarılar diliyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve Başbakanımız Binali Yıldırım öncülüğünde yeni atılımlara her alanda değişim ve yatırımlara odaklanmış durumdayız. Gönülden inanıyoruz ki büyük yatırımlar bir bir hayata geçirilerek hizmete sunulacak, yapısal köklü reformlar tek tek uygulamaya sokulacaktır. Bundan sonra ki en önemli görev yeni demokratik bir ’Anayasa’ ve güçlü bir ’Başkanlık Sistemi’ için ortaya konulan tüm çalışmalara sonuna kadar destek vermek ve üzerimize düşeni yapmaktır. Bizler AK Parti Kütahya İl Teşkilatları olarak çalışmalarımızın bu uğurda yoğunlaştırarak tüm teşkilatlarımızla faaliyetlerimizi arttıracağız. Ben bu konuda teşkilatlarımıza her zaman olduğu gibi sonsuz güveniyor ve başarılar diliyorum’" ifadelerini kullandı. (EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.