Başkan Alıcık, Bahar Şenliğinde İlgi Odağı Oldu

Başkan Alıcık, Bahar Şenliğinde İlgi Odağı Oldu

Nazilli Özel Aydınlık, Özel Fatih Sultan ve Gökkuşağı Kreşi’nin Sümer Park’ta düzenlediği bahar şenliğine katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çocukların ve ailelerin ilgi odağı oldu.Nazilli...

Nazilli Özel Aydınlık, Özel Fatih Sultan ve Gökkuşağı Kreşi’nin Sümer Park’ta düzenlediği bahar şenliğine katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çocukların ve ailelerin ilgi odağı oldu.

Nazilli Özel Zuhal Eğitim Kurumlarının Nazilli Sümer Rekreasyon Alanında düzenlediği bahar şenliklerinde öğrenci, veli ve öğretmenler bir ara gelirken Nazilli Özel Aydınlık, Özel Fatih Sultan ve Gökkuşağı Kreşi’nin stantlarında bir yıllık çalışmaları sergilendi. Okulların stantlarında yer alan öğrencilerin 1 yıllık çalışmaları büyük ilgi görürken öğrenci, veli ve öğretmenler bir araya getirip baharın gelişini kutladıklarını belirten Aydınlık İlk ve Ortaokul Müdürü Süleyman Diker, öğrenci velilerinden büyük ilgi gördüklerini söyledi. Diker, "Baharın gelişini kutladık. Etkinliğimiz Nazilli Özel Aydınlık ve Özel Fatih Sultan Okulları tarafından düzenlendi. Şenliğimizde öğrencilerimizin yıl içerisinde yaptıkları etkinlikleri sergiledik. Ayrıca jimnastik gösterisi, semazen, mehteran, sahne gösterileri düzenledik. Çocuklarımıza yönelik sosyal etkinlikler de şenliğimizde yer aldı. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin kaynaşması için güzel bir etkinlik oldu." dedi. Sümer Park’taki bahar şenliklerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Özel Fatih Sultan Lisesi Müdürü Bülent Özen, "Bir günlük etkinliğimize katılanlara teşekkür ediyoruz. Okullarımızın stantları büyük ilgi gördüler" şeklinde konuştu.

Şenliğe katılarak stantları dolaşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık özellikle çocukların ilgi odağı olurken çocukların ve velilerin sevgi seli ile karşılandı. Düzenlenen şenlikte öğrencilerin yıl içerisinde yaptıkları etkinlikleri ve gösterileri ilgi ile izleyen Başkan Aıcık böyle bir şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmen öğrenci ve velileri kutladı. Şenlikte bulunduğu süreç içerisinde çocuklar ve veliler Başkan Alıcık ile fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.